[smartslider3 slider=5]

Permanente ontharing in Zwolle

Heeft u last van veel haar op uw lichaam en wilt u daarvan af? Wilt u bijvoorbeeld uw benen ontharen? Kies dan voor permanente ontharing in Zwolle en u zult nooit meer last hebben van (te veel) haar op de plekken waar u dat niet wilt. Het is belangrijk dat u dit laat uitvoeren door een professional, zodat u altijd het gewenste resultaat heeft. Bij Schoonheidsinstituut Allure bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij weten goed hoe we u hierbij moeten helpen, dankzij onze jarenlange ervaring en kennis. Bovendien werken we altijd en alleen maar met vakmensen, waardoor u kunt vertrouwen op een professionele en correcte werkwijze. Bij Schoonheidsinstituut Allure merkt u direct een fijne combinatie van professionaliteit én persoonlijkheid. Dat maakt ons echt uniek. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en over permanente ontharing in Zwolle. Tevens kunt u voor vergoeding in aanmerking komen, bij het ontharen in het gelaat.

Permanente ontharing in Zwolle bij Schoonheidsinstituut Allure

Schoonheidsinstituut Allure is u graag van dienst bij permanente ontharing in Zwolle. We gebruiken hiervoor bijvoorbeeld de H.I.P.L. techniek, oftewel: High Intense Pulsed Light. Op deze manier stopt u eigenlijk de haargroei. Bij H.I.P.L. ontharing wordt een speciaal flitsapparaat gebruikt, dat een lichtflits van 5 cm2 geeft. Voor ieder haarkleur is een mogelijkheid. Dis zou dan kunnen door middel van elektrisch ontharen. Pigment is in staat deze speciaal gefilterde lichtflits (van 610 tot 1000 nanometer) op te nemen en om te zetten in warmte. Indien de haarwortel 70° C wordt, ontstaat er een stollingseffect (ook wel coagulatie genoemd). Het haarzakje sterft hierdoor af en zo wordt het vermogen om opnieuw te groeien gestopt.

Naast permanente ontharing in Zwolle kunt u bij ons terecht voor:

Over Schoonheidsinstituut Allure

De eigenaren van Schoonheidsinstituut Allure zijn William en Saskia. Saskia is een allround schoonheidsspecialisatie, huidcoach, medisch pedicure en kan u ook nog helpen met vele andere diensten. Bovendien kan Saskia huid- en voetproblemen herkennen in een vroeg stadium, zodat u er tijdig iets aan kunt doen. Daarnaast is William gespecialiseerd als sportmasseur. Hij heeft een brede kennis omtrent spieren, huid en botten. Bij Schoonheidsinstituut Allure weet u zeker dat u op een goede wijze wordt geholpen en dat u altijd het gewenste resultaat krijgt.

Afspraak maken voor permanente ontharing in Zwolle?

Wilt u bij ons komen voor permanente ontharing in Zwolle of voor iets anders? Wij helpen u graag verder! Neem contact met ons op, zodat we gelijk een afspraak kunnen plannen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken via 038 – 46 04 505 . Daarnaast is het mogelijk ons contactformulier in te vullen. We zien u graag in onze schoonheidsinstituut!

Contact opnemen