shutterstock_607669817

Met Botox of Fillers veilig en effectief van uw rimpels af.

Het is van belang te weten dat er twee soorten rimpels bestaan:

  • Mimische ofwel dynamische rimpels. Deze ontstaan door het keer op keer aanspannen van de spiertjes in uw gezicht, waardoor je gezichtsuitdrukkingen ziet. Naarmate je ouder wordt en/of er een minder gezonde levensstijl op na houdt (bv. roken, veel zonnebaden of stress), wordt de huid minder elastisch en verliest deze zijn veerkracht. Het gevolg: de lijnen veren niet meer terug. De dynamische rimpels gaan we tot op zekere hoogte tegen met Botox.
  • Statische rimpels . De lijnen die ontstaan doordat onze huid simpelweg minder stevig wordt en volume verliest naarmate we ouder worden. De statische rimpels kunnen we opvullen met fillers.

 

Botox

BOTOX prijzen

1 zone125,00
2 zones250,00
3 zones375,00
Dry ( Tegen overmatige transpiratie bijv. oksels )499,00

Een behandeling met Botox kan voor diverse doeleinden worden ingezet.

Denk hierbij aan het verminderen of laten vervagen van kraaienpootjes of de bunny lines aan de zijkant van de neus. Ook is een dergelijke behandeling zeer geschikt om de fronsrimpel(s) en voorhoofdrimpel(s) te behandelen. Maar ook wordt Botox tegenwoordig steeds vaker ingezet in de strijd tegen hoofdpijn en migraine. lees meer

Fillers

Teosyal prijzen

First Lines - 1ml300,00
Global Action - 1ml350,00
Deep Lines375,00
Ultra Deep - 1ml400,00
Ultimate - 1ml400,00
Kiss - 1ml375,00
Redensity 2 - 1ml375,00

Radiesse prijzen

Radiesse 0,8 ml300,00
Radiesse 1,5 ml475,00
Radiesse elke 1,5 ml meer350,00

 

Alleen het beste is goed genoeg. Cosmetisch arts Martine Korevaar werkt uitsluitend met het beste van het beste. Daarom heeft zij ervoor gekozen om te werken met de volgende twee producten: Radiesse en Teosyal.

Wanneer gebruiken we Fillers?

Naarmate we ouder worden treedt er een afname van ons botweefsel op. Hierdoor verliest ons gezicht volume met als gevolg dat de huid relatief "te groot" wordt voor ons gezicht. Het resultaat van deze processen is over het gehele gezicht merkbaar, maar vooral bij de neus, de mond en de kaaklijn. Wallen onder de ogen, een slappere kaaklijn, minder volle jukbeenderen, diverse rimpeltjes tussen neus en bovenlip en een verminderd volume van de bovenlip kunnen het gevolg zijn. Een behandeling met fillers kan deze gevolgen zichtbaar verminderen.  lees meer

 

Nazorg

Iedere behandeling (zowel Botoxbehandelingen als behandelingen met een Filler) verdient een specifieke nazorg.

Het is belangrijk dat u  de adviezen voor na uw behandeling exact opvolgt. lees meer

 

De Cosmetisch Arts, Drs. Martine Korevaar, komt eens in de vijf weken bij ons. Haar eerstvolgende bezoek is op 25 april 2020. 

Mocht u een afspraak met haar willen maken, neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of plan online een afspraak in.

 

VRIJBLIJVEND EN KOSTELOOS INTAKEGESPREK

Drs. Martine Korevaar biedt u een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek aan. Er wordt dan gecontroleerd of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies.