Massage in Zwolle

Wilt u een massage in Zwolle? Bij Schoonheidsinstituut Allure bent u aan het juiste adres voor de beste massages. Tijdens de massage kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen. Wij zijn een ervaren en deskundig schoonheidsinstituut, waarbij u terecht kunt voor massages, maar ook voor permanente make-up, HIPL ontharen, manicure, pedicure, fillers en veel meer. Bij ons kunt u te allen tijde vertrouwen op onze ervaring, vakmensen en diverse specialisaties.

Eigenaren Saskia en Willem creëren altijd een prettige, persoonlijke sfeer, waarbij hun professionaliteit zich elke keer weer kenmerkt. De combinatie van persoonlijk en professioneel maakt dat wij zo uniek zijn. Uw behoefte en uw wensen staan altijd 100% centraal bij Schoonheidsinstituut Allure. Daar kunt u op bouwen!

Een massage in Zwolle bij Schoonheidsinstituut Allure

Wij bieden diverse massages, namelijk sportmassage, bindweefselmassage, hot stone massages (half of total body), aromasoul scrub-massages, ontspanningsmassage en het Lushly ritueel. Het is maar net waar u behoefte aan heeft. Een massage is niet alleen ontspannend, maar het heeft ook een positieve werking op vermoeide spieren of pijnlijke gewrichten. Het Lushly ritueel is bijvoorbeeld een wasmassage en een lichaamsmassage, waarbij u wordt gereinigd en gescrubd met Lushly soak. Naast onze diverse massages kunt u bij ons terecht voor:

  • Harsen;
  • Permanente make-up;
  • HIPL ontharen;
  • Manicure en pedicure;
  • Botuline toxine;
  • Hyaluronzuur;
  • En veel meer.

Over Schoonheidsinstituut Allure

Saskia en William zijn de eigenaren van Schoonheidsinstituut Allure. Saskia is allround schoonheidsspecialiste, huidcoach, medisch pedicure en veel meer. Tijdig huid- en voetproblemen herkennen? Dat is geen probleem voor Saskia. Saskia adviseert en informeert u over de mogelijke behandeling voor uw situatie. Hierdoor krijgt u altijd een persoonlijk advies dat volledig past bij uw situatie. William is sportmasseur, waardoor hij enorm veel kennis heeft over de huid, spieren en botten. Kortom: een combinatie die elkaar perfect aanvult. Bij Schoonheidsinstituut Allure kunt u rekenen op onze deskundigheid, met daarbij altijd een persoonlijke benadering. Wij nemen de tijd voor u, zodat we u altijd het beste kunnen helpen.

Maak gelijk een afspraak voor een massage in Zwolle!

Wilt u bij ons komen voor een massage in Zwolle of voor iets anders? Wij zijn u graag van dienst! Bij ons kunt u, tijdens elke behandeling, rekenen op tijd en aandacht. Neem gerust contact met ons op, zodat we direct een afspraak kunnen maken. U kunt ons telefonisch bereiken via 038 – 46 04 505. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. We zien u graag terug in onze schoonheidsinstituut!