MG_6822-huidverbetering-produkten

Over Allure

Voor deskundig advies en persoonlijke aandacht!

Schoonheidsinstituut Allure staat voor onderscheidende kwaliteit, vakmensen en specialisaties. De eigenaren Saskia Hilhorst en William Hilhorst gaan voor een professionele werkwijze en zijn meesters in het creëren van een prettige, persoonlijke sfeer. Juist deze combinatie maakt schoonheidsinstituut Allure uniek. Bij Schoonheidsinstituut Allure in Zwolle Zuid staan uw wensen en behoeften centraal; u kunt er altijd rekenen op tijd en aandacht.

Voor professionele behandelingen met een goed gevoel!

Schoonheidsinstituut Allure  is te vinden in een prachtig  vrijstaand pand aan de rand van Zwolle Zuid, met vier parkeerplaatsen voor de deur. Sfeervol ingericht, moderne apparatuur, mooie sfeervolle behandelruimtes, intensief opgeleide professionals die als team meer bieden. Deze ‘masters in beauty’ zorgen voor ontspannende huidverbeterende behandelingen en helpen voet-,  en huidproblemen te verminderen of zelfs helemaal op te lossen.

Van voelbare ontspanning tot zichtbare oplossingen… bij Schoonheidsinstituut  Allure zijn vrouwen en mannen aan het juiste adres. Het is fijn om er binnen te stappen!

Ons team bestaat uit meerdere specialisten met ieder hun eigen vakgebied. We stellen ons graag aan u voor:

saskia

Saskia Hilhorst

william Hilhorst (2)

William Hilhorst

MartineKorevaar (2)

Martine Korrevaar

Neem contact op
06-206 749 62
0384-604 505
Online afspraak maken