MG_6822-huidverbetering-produkten

OVER ALLURE

Schoonheidsinstituut Allure staat voor onderscheidende kwaliteit, vakmensen en specialisaties. De eigenaren Saskia Hilhorst en William Hilhorst gaan voor een professionele werkwijze en zijn meesters in het creëren van een prettige, persoonlijke sfeer. Juist deze combinatie maakt schoonheidsinstituut Allure uniek. Bij Schoonheidsinstituut Allure in Zwolle Zuid staan jouw wensen en behoeften centraal; je kunt er altijd rekenen op tijd en aandacht.

Voor professionele behandelingen met een goed gevoel!

Schoonheidsinstituut Allure  is te vinden in een prachtig  vrijstaand pand aan de rand van Zwolle Zuid, met vier parkeerplaatsen voor de deur. Sfeervol ingericht, moderne apparatuur, mooie sfeervolle behandelruimtes, intensief opgeleide professionals die als team meer bieden. Deze ‘masters in beauty’ zorgen voor ontspannende huidverbeterende behandelingen en helpen voet-,  en huidproblemen te verminderen of zelfs helemaal op te lossen.

Van voelbare ontspanning tot zichtbare oplossingen… bij Schoonheidsinstituut  Allure is zowel de vrouw als de man aan het juiste adres. Het is fijn om er binnen te stappen!

Ons team bestaat uit meerdere specialisten met ieder hun eigen vakgebied. We stellen ons graag aan jou voor:

Saskia portret

SASKIA HILHORST

Allround SchoonheidsspecialisteMedisch Pedicure, Skintherapist

Zo’n 20 jaar geleden ben ik heel enthousiast als jonge Schoonheidsspecialiste begonnen. Later ben ik mij op vele vlakken gaan specialiseren o.a. als Allround Schoonheidsspecialiste, Skin Therapist, Medisch Pedicure en nog veel meer. Dit houdt in, dat ik goed in staat ben (vroegtijdig) huid-, en voetproblemen te signaleren en jou hierover te informeren.

Mijn passie voor het vak is inmiddels uitgegroeid naar een professioneel instituut met een heel breed assortiment aan specialisaties. Het deskundig informeren en adviseren aan de klant is een passie voor mij. Ik geniet ervan wanneer klanten tevreden en met een mooi resultaat de deur uitgaan. Daarnaast wil ik mijzelf blijven ontwikkelen. Samen zetten we ons iedere dag weer vol overgave in.

Bij Schoonheidsinstituut Allure staan klantbeleving en kwaliteit voorop. Een klant moet zich er altijd welkom voelen én kunnen rekenen op een uiterst deskundige aanpak. Mijn doel is er sowieso nog eens 25 jaar bij te doen! Een gezellige salon, waar klanten graag komen!”

WILLIAM HILHORST

Erkend Sportmasseur, Welnessmasseur

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan het opleidingsinstituut sportmassage Noord Oost Nederland.

Ik ben enthousiast in mijn werk. Dit komt doordat ik enerzijds de mensen het stukje ontspanning en verzorging kan bieden dat in ons drukke bestaan hard nodig kan zijn. En anderzijds kan ik door mijn, tijdens de opleiding opgedane kennis over de huid, spieren en botten, mensen goed adviseren zodat specifieke huid-, en spierproblemen aangepakt kunnen worden.

Ik doe mijn werk met veel passie en liefde. Belangrijk vind ik het luisteren naar de klant, naar wat de wensen zijn en daar aan te voldoen, zodat ze met een glimlach naar buiten gaan!
Verder is masseren echt een passie voor mij, en ik vind het fijn dat ik mezelf hierin mag en kan ontwikkelen d.m.v. diverse cursussen.

En wat Schoonheidsinstituut Allure verder nog zo bijzonder maakt, naast het feit dat we vooruitstrevend zijn en kwaliteit hoog in het vaandel dragen, is de gemoedelijke sfeer en gezelligheid! Het is fijn te zien dat onze locatie deze sfeer zo goed uitstraalt, het is een totale feel good beleving!

IMG_1736
Martine portret

MARTINE KOREVAAR

Cosmetisch Arts

Al van jongs af aan ben ik al bezig met esthetiek ofwel mooie dingen. Ik hou van interieur inrichting, fotografie, schilderen, beeldhouwen en tekenen. Zaken waar oog voor detail en fijngevoeligheid van belang zijn…
Net als in mijn werk…

Ik kijk met een esthetisch oog naar jouw gezicht en de behandelingsmogelijkheden die daarbij passen. Een natuurlijk resultaat staat hierbij op de eerste plaats. Ik zal je dan ook eerlijk en oprecht adviseren. Ik ben gespecialiseerd in het 3-dimensionaal behandelen van een gezicht. Hierbij kijk ik welke veranderingen in de loop der tijd hebben plaatsgevonden. Vervolgens bepaal ik hoe ik deze zo goed en mooi mogelijk kan herstellen. Zo ontstaat een mooi en natuurlijk resultaat.

Ik ben in 1997 ‘met lof’ afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, studierichting Geneeskunde. Na 2 jaar ervaring in binnen- en buitenland heb ik mij gespecialiseerd in Bedrijfsgeneeskunde. Na 15 jaar actief te zijn als bedrijfsarts zocht ik een nieuwe uitdaging; om die reden ben ik in 2013 gestart met de opleiding tot cosmetisch arts. Deze unieke opleiding heb ik begin 2015 als een van de eersten in de Benelux succesvol afgerond. Ik ga graag naar lezingen, demonstraties op mijn vakgebied om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG), het keurmerk voor cosmetisch artsen in Nederland.

ddfds