shutterstock_607669817

Filler

Teosyal prijzen

First Lines - 1ml300,00
Global Action - 1ml350,00
Deep Lines 375,00
Ultra Deep - 1ml400,00
Ultimate - 1ml400,00
Kiss - 1ml375,00
Redensity 2 - 1ml375,00

Radiesse prijzen

Radiesse 0,8 ml300,00
Radiesse 1,5 ml475,00
Radiesse elke 1,5 ml meer350,00

Alleen het beste is goed genoeg. Cosmetisch arts Martine Korevaar werkt uitsluitend met het beste van het beste. Daarom heeft zij ervoor gekozen om te werken met de volgende twee producten: Radiesse en Teosyal.

 

Wallen onder de ogen

Je hebt een goede nachtrust gehad, maar toch krijg je met grote regelmaat de vraag “Heb je wel goed geslapen?” Ergens snap je het wel, want zelf zie je ook die wallen of donkere kringen rondom je ogen.

Bij een dergelijk probleem kan het om drie verschillende (of een combinatie van zaken) gaan:

 • Wallen ontstaan doordat het volume van de botten rondom de ogen minder wordt naarmate je ouder wordt. De ogen komen hierdoor dieper te liggen. De huid zakt hierdoor iets en geeft optisch een verdikking.
 • Ook kun je een verstoorde lymfedrainage hebben onder de ogen, waardoor je daar meer vocht vasthoudt.
 • Donkere kringen ontstaan doordat de huid onder de ogen dunner wordt, daardoor kunnen de aanwezige bloedvaten door gaan schemeren.

De behandeling van wallen en kringen is verschillend:

 • Bij de behandeling van wallen gebruiken we een filler van hyaluronzuur. Deze filler plaatsen we in het traangootje net onder het oog, hierdoor creëer je een zachte overgang richting de wangen en valt de schaduw onder het oog weg. Per behandeling mag er per kant maximaal 0,5 ml per oog worden geïnjecteerd. Hierdoor kan het zijn dat er meer dan één behandelsessie nodig is voor het eindresultaat wordt behaald.

De behandeling van donkere kringen onder de ogen kan het beste gedaan worden middels mesotherapie met een speciaal daarvoor ontwikkeld hyaluronzuur.

Rondom de ogen

Vollere jukbeenderen

Als we ouder worden verliezen we volume in ons gezicht: dit zit met name in een afname van ons botweefsel en in mindere mate in een afname van het onderhuidse bind- en vetweefsel.

Het resultaat van deze processen is een huid die relatief ‘te groot’ wordt voor zijn skelet en conform de wetten van de zwaartekracht gaat dit hangen. Het resultaat van dit proces is met name zichtbaar bij neus, de mond en de kaaklijn. Door de gevolgen van dit proces oog je over het algemeen ouder en vermoeider dan je je voelt.

Dit probleem van volumeverlies kunnen we op twee manieren aanpakken:

 • Met de afbreekbare filler Radiesse creëren we op een subtiele wijze volume rondom de jukbeenderen. Hierdoor krijgt het gezicht weer een frisse look én een gladdere huid. Dankzij Radiesse wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, wat een liftend effect kan hebben op de huid. Bij deze behandeling is het van belang dat de huid nog in staat is om positief te reageren (met het aanmaken van collageen en elastine) op de behandeling. Hoe ouder iemand is hoe minder waarschijnlijk het wordt dat de behandeling tot een goed effect leidt.
 • Een andere wijze van behandeling is het volumeverlies opvullen met een filler. Wij werken met Teosyal, een biologisch afbreekbare gel op basis van het huideigen hyaluronzuur. Na een behandeling van zo’n 15 minuten zie je direct resultaat.

Bijkomend voordeel: ook de neus-lippenplooi wordt door het toevoegen van dit volume iets zachter.

Voor een advies op maat kun je afstemming zoeken met de cosmetisch arts.

 

Rondom de mond

Strakkere kaaklijn

Naarmate de jaren gaan tellen verliezen de botten in ons gezicht volume. Dit kun je goed merken aan de slappere kaaklijn en een afname van het volume van de jukbeenderen. Naast de veranderde botstructuur, nemen ook het onderhuidse bindweefsel en vet af, met als eindresultaat een huid die minder ondersteuning krijgt en gaat hangen. Vaak duidt men bij dit proces op de hamsterwangen, de kaaklijn wordt minder strak.

Om te zorgen voor een strakkere kaaklijn injecteren we Radiesse of een hyalutonzuur filler. Dit doen we met een canule; een stompe naald, hierdoor is er minder kans op blauwe plekken en kunnen we via één klein gaatje een groter gebied in een keer behandelen.

In slechts 20 minuten, bereikt je direct zichtbaar resultaat, wat ongeveer 9-18 maanden kan houden.

Regelmatige Touch-ups zijn wel aan te bevelen. Bij Radiesse behandeling moet je denken aan iederen 4-6 maanden.

Bovenlip lijntjes

We ontkomen er niet aan, met de tijd verliezen onze bovenkaak en onze lippen hun volume. Hierdoor ontstaan er rimpeltjes tussen de neus en de bovenlip: beter bekend als de 'rokerslijntjes', 'barcode' of de ‘lipstick-lijntjes’. Bij mensen die roken treedt dit verouderingsverschijnsel over het algemeen sneller op. Deze lijntjes zorgen ervoor dat onze lippenstift niet meer goed blijft zitten en dat stoort heel veel vrouwen.

 • Deze lijntjes kunnen met een zeer fijne injectable-techniek behandeld worden - mesotherapie.  We zetten heel veel kleine prikjes net onder de huid met kleine hoeveelheden van een hele dunne Teosyal-filler, heel dicht naast elkaar. Hierdoor wordt het vuleffect nergens te zwaar en zal het een natuurlijk eindresultaat geven.
 • Een andere optie is om de lijnen zelf op te vullen met een wat dikker product.

Beide bovenstaande behandelingen vergen herhaling om tot een blijvend resultaat te komen.

 • De laatste optie is om de lippenrand wat op te vullen waarmee u de “kapstok” van de lip hersteld, hierdoor spant u de rand van de lip op en groeien de lijntjes er met verloop van maanden uit.

De eerste twee behandelingen duren 20 minuten, de derde rond de 30 minuten.

Lippen opvullen

In algemene zin geldt, dat we met het toenemen van de leeftijd  bot- en vetweefsel verliezen in ons gezicht. Voor de regio van de mond geldt dat het volume van boven- en onderkaak af neemt, waardoor we de steun verliezen die dit weefsel aan onze lippen gaf. Tevens neemt daarbij ook het zachte weefsel af. Al met al verandert onze mond: het volume van de lip neemt af, de bovenlip wordt vlakker, we krijgen hangende mondhoeken, onze kin lijkt scherper te worden, allerlei lijntjes ontstaan.....

Een combinatie van deze zaken kun je al met al een verdrietige uitstraling geven. Ook kan het zijn dat u het volume van de lippen te klein vindt, lippenstift niet meer goed blijft zitten of de vorm van de mond je niet meer aanstaat. Dit kunnen allemaal redenen zijn om contact te leggen met de cosmetisch arts om de mogelijkheden van een behandeling te bespreken.

Bij de behandeling van de mond is het van belang om de juiste, natuurlijke verhoudingen nauwlettend in de gaten te houden. De mogelijke locaties van injectie zijn het liprandje, het lippenrood of de overgang tussen lippenrood en het slijmvlies aan de binnenkant van de mond. Iedere locatie van injectie is bepalend voor het einddoel van de behandeling in dit geval resp. verminderen van lijnen boven de mond/verbeteren van krullen bovenlip, verhogen volume, verbreden van de lippen.

Desgewenst kun je plaatselijk verdoofd worden. Na de behandeling van ca. 15 minuten zie je direct al resultaat.

Doordat de lippen veel bewegen, blijft de filler iets minder lang zitten dan elders in het gezicht, namelijk ongeveer 6 tot 9 maanden.

Neus-lippen plooi

Naarmate we ouder worden verliezen we botweefsel op onder andere de jukbeenderen. Tevens verliezen we vetweefsel en bindweefsel. Hierdoor wordt onze huid relatief te groot en zakt naar beneden. Vervolgens rolt hij over die plaats waar de huid vastzit aan zijn onderlaag: de neuslippenplooi, de lijn die loopt van je neus naar de mondhoek. Consequentie: de lijn blijft staan en wordt dieper, dit tekent het gezicht en kan je een vermoeide en/of treurige uitstraling geven.

Bepaald door de diepte van de neus-lippenplooi, kunnen we twee keuzes maken:

 • Een eenvoudige injectable-behandeling waar we filler rechtstreeks inspuiten in de beginnende neuslippenplooi.
 • Is de lijn al iets dieper, dan kan er gedacht worden aan een combinatie van behandelingen, namelijk creëren van volume op de jukbeenderen, dit in combinatie met een filler in de plooi. Met deze gecombineerde aanpak, herstel je wat je verloren hebt en krijg je een natuurlijker resultaat.

Direct na de behandeling ziet je al een fors verschil, maar het meest optimale resultaat is na twee weken pas zichtbaar omdat het hyaluronzuur even de tijd nodig heeft om zijn plek te vinden.

Deze behandeling neemt slechts 20 minuten in beslag en is vrijwel pijnloos, desgewenst kan er gekozen worden voor een plaatselijke verdoving.

Deze hyaluronzuur filler blijft tussen de 9 en 18 maanden zitten. Door een geleidelijke afname van het materiaal is het wel verstandig om regelmatig een Touch-up te doen.

 

VRIJBLIJVEND EN KOSTELOOS INTAKEGESPREK

Drs. Martine Korevaar biedt je een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek aan. Er wordt dan gecontroleerd of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en je krijgt een persoonlijk, geheel op jouw situatie toegesneden advies.

 

ddfds