shutterstock_767746099

Plan hier uw afspraak

Hieronder kunt u uw afspraak inplannen in onze agenda. Bent U nog niet eerder te gast geweest, boek dan naast de door u gewenste behandeling ook een intakegesprek. Samen met u bepalen we dan welke behandeling het best bij u past. Wilt u liever even bellen om een afspraak in te plannen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Ons telefoonnummer is 038 46 04 505.

 

Pinnen

Wij beschikken over een pinautomaat. Onze voorkeur gaat uit naar pinnen: het is veiliger voor u en voor ons.

Annuleringsvoorwaarden

Bij Schoonheidsinstituut Allure werken wij uitsluitend op afspraak. Mocht u verhinderd zijn dan dient u dit minimaal 48 uur van te voren te melden aan ons. U kunt dan uw afspraak annuleren of verzetten zonder dat hier kosten voor in rekening worden gebracht. Dit kan telefonisch of via ons online afspraaksysteem. U zult begrijpen dat het erg vervelend is voor ons instituut als de klant de afspraak niet nakomt of vergeet.

Bij het maken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met onze annuleringsvoorwaarden. Indien u niet minimaal 48 uur van te voren uw afspraak heeft geannuleerd, zijn wij helaas genoodzaakt de volledige (behandelings-) kosten aan u door te berekenen.

Wij vertrouwen op uw begrip.