Mooi voelen is mooi zijn
"Door de juiste behandeling bij Allure zit ik weer lekker in mijn vel"
Slider

De schoonheidssalon in Zwolle

Woont u in de omgeving van Zwolle en bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Zwolle? Dan bent u bij Schoonheidsinstituut Allure aan het juiste adres! Wij hebben veel ervaring met diverse behandelingen. We weten precies hoe we u verder kunnen helpen. Ervaar het zelf en kom naar de schoonheidssalon in Zwolle. Door de juiste behandeling zit u weer lekker in uw vel.

Schoonheidsspecialiste Zwolle

Saskia Hilhorst is de schoonheidsspecialiste in Zwolle. Ze heeft veel passie voor haar vak. Zij geeft u dus graag de schoonheidsbehandeling die u wenst. Doordat zij allround schoonheidsspecialiste is, kan ze verschillende schoonheidsbehandelingen uitvoeren. Heeft u interesse in wenkbrauwen epileren in Zwolle, of is een pedicure meer wat voor u? Deze schoonheidsspecialiste in Zwolle helpt u graag verder. Ze voert de vele behandelingen met veel passie uit.

Mijn passie voor het vak is inmiddels uitgegroeid naar een professioneel instituut met een heel breed assortiment aan specialisaties

Gezichtsbehandelingen

Onze huidcoach voert graag gezichtsbehandelingen uit die uw huid verbeteren.

Permanente make-up

Dankzij permanente make-up hoeft u zich niet meer op te maken, maar ziet u er toch altijd verzorgd uit. Dit bespaart u veel tijd. Daarnaast heeft u nooit meer last van uitgelopen make-up.

Tanden witten

Zijn uw tanden door de jaren heen wat geler geworden en wilt u uw tanden witten? Kom dan naar de schoonheidssalon in Zwolle! Onze schoonheidsspecialiste in Zwolle zorgt er voor dat uw tanden weer prachtig wit worden.

Wenkbrauwen epileren Zwolle

Wilt u uw wenkbrauwen laten epileren bij dit schoonheidsinstituut? Uw wenkbrauwen bepalen voor een groot deel uw gezicht. Daarom is het belangrijk om ze goed in model te brengen. Onze schoonheidsspecialiste in Zwolle zorgt er met veel passie voor dat uw wenkbrauwen weer mooi in model zijn.

Afslanken

Afslanken kan in sommige gevallen heel lastig zijn. Wij helpen u graag verder tijdens dit proces.

Massage

Iedereen heeft wel eens last van vermoeide spieren. Dankzij een massage van onze schoonheidssalon in Zwolle kunt u heerlijk ontspannen. We bieden u meerdere behandelingen aan die uw lichaam weer energie geven.

Botox

Heeft u kraaienpootjes, een fronsrimpel, bunny lines of een voorhoofdrimpel? Een botox behandeling in Zwolle kan een groot verschil maken. Ook wanneer u last heeft van overmatige transpiratie biedt botox uitkomst.

Fillers

Dankzij fillers krijgt uw gezicht meer volume. U kunt uw jukbeenderen, wallen onder de ogen, de neus-lippen plooi en nog veel meer gebieden laten behandelen met fillers.

HIPL ontharen

Met behulp van HIPL ontharen kunt u definitief afrekenen met ongewenste haargroei.

Harsen

Verwijder overtollig of ongewenste haargroei. Haren die middels harsen in Zwolle worden verwijderd, blijven langer weg.

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen stopt de groei van ongewenste haren. Door middel van een stroomstoot worden het haarzakje en de omgeving vernietigt. Hierdoor stopt de groei van de haren.

Pedicure Zwolle

Het is heel belangrijk om uw voeten goed te onderhouden middels een pedicure in Zwolle. Heeft u last van een droge huid, kloven op de hiel of heeft u pijnlijke eeltplekken met likdoorns? Onze schoonheidsspecialiste in Zwolle helpt u graag van uw vervelende problemen af. Daarnaast voorziet ze u ook van advies over voetverzorgende producten. Tijdens een (medische) pedicure helpt onze schoonheidsspecialiste in Zwolle u van uw voetproblemen af. Heeft u last van een branderig gevoel bij het lopen? Of heeft u ingegroeide teennagels? Wij kunnen u snel van deze en nog meer voetproblemen verlossen.

Pedicure diabetische voet

Voor een diabetische patiënt is het onderhouden van de voeten zeer belangrijk. Wij verzorgen uw voeten graag middels een Pedicure diabetische voet.

Pedicure reumatische voet

Tijdens een pedicure behandeling van een reumatische voet gaan we gepast te werk. We weten immers dat we zacht te werk moeten gaan.

Manicure

Onze schoonheidsspecialiste zorgt er met veel passie voor dat u zachte en verzorgde handen en nagels heeft. Kom voor een Manicure naar onze schoonheidssalon in Zwolle.

Maak een afspraak bij onze schoonheidssalon in Zwolle

Bent u enthousiast geworden over de behandelingen die onze schoonheidsspecialiste in Zwolle bij u kan uitvoeren? Maak dan een afspraak voor het ondergaan van een heerlijke behandeling! Onze schoonheidsspecialiste zorgt er graag voor dat u door de juiste behandeling weer goed in uw vel zit. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag verder.

Contact opnemen