shutterstock_313615121

Pedicure behandeling Reumatische voet

Pedicure behandeling 15 min20,00
Pedicure behandeling 40 min34,00
Pedicure behandeling 50 min38.50
Aanvulling met lushly ritueel 15 min 20.00
Verwijderen likdoorn/ingroeiende nagel 15 min 20.00
Plaatsen nagelbeugel of orthese maken 15 min 20.00
Behandelen van schimmelnagels 15 min 20.00
Lakken (4 lagen) 10.00

 

Behandeling bij reumatische aandoeningen

De reumatische aandoening zelf kunnen we niet behandelen. Wel weten we dat we bij cliënten met dit soort aandoeningen zacht te werk moeten gaan. Iedere stevige handdruk doet bij deze cliënten immers al pijn. Die pijn is ook vaak in de voeten aanwezig. Dus een zachte aanpak is vereist. Ook is bekend dat we bij ontstekingen in gewrichten uiterst voorzichtig moeten zijn. We kunnen deze cliënten helpen door eelt en likdoorns te verwijderen. Deze geven namelijk extra pijn. Ook kunnen we met anti-druk middelen en ortheses likdoorns voorkomen.

Bij eventuele geconstateerde problemen verwijzen wij u naar de huisarts.

Vergoeding behandeling reumatische voet

De pedicurebehandeling bij reumapatiënten wordt door sommige zorgverzekeraars tot een bepaald maximum vergoed. Je kunt informatie daarover terugvinden in de polisvoorwaarden van jouw aanvullende pakket van jouw zorgverzekering. De verzekeraar vraagt om een verwijzing van de huisarts en daar willen wij ook graag een kopie van. Meer informatie vindt u op de site www.zorgwijzer.nl/vergoeding/pedicure.

HUIDADVIES NODIG?

Op zoek naar het meest geschikte product voor uw huidtype of -wens of -probleem? Maak dan snel vrijblijvend een afspraak. Er is voor iedereen een advies op maat te realiseren, dus ook zeker voor u! Wij gaan graag voor u aan de slag om uw huid te laten stralen.

 

ddfds