MG_6822-huidverbetering-produkten

WILLIAM HILHORST

Erkend Sportmasseur,  Welnessmasseur, Gewichtsconsulent

Mijn naam is William Hilhorst. Bij opleidingsinstituut sportmassage Noord Oost Nederland heb ik de opleiding tot sportmasseur gevolgd.

Ik ben enthousiast in mijn werk. Aan onze gasten kan ik een stuk ontspanning en verzorging geven. In ons drukke bestaan hebben we dit vaak zo hard nodig. Door mijn opleiding heb ik veel kennis van de huid, spieren en botten. Hierdoor kan ik u goed adviseren en specifieke huid-, en spierproblemen aanpakken.

Ik  hecht belang aan het luisteren naar de klant. Weten wat zijn/haar wensen en verwachtingen zijn. Daar dan vervolgens aan te voldoen is mijn missie.

Verder is masseren echt een passie voor mij. Ik vind het fijn dat ik mezelf hierin mag en kan ontwikkelen d.m.v. diverse cursussen.

Waar ik ons bedrijf om waardeer is onze vooruitstrevendheid. Daarnaast hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Heel belangrijk vind ik ook de gemoedelijke sfeer en gezelligheid! Het is fijn te zien dat onze locatie deze sfeer zo goed uitstraalt. Niet alleen voor u, maar ook voor mij, een totale feel good beleving!

William
ddfds