MG_6822-huidverbetering-produkten
Saskia portret

Saskia Hilhorst

Allround SchoonheidsspecialisteMedisch Pedicure, Huidexpert, Gewichtsconsulente

Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Saskia Hilhorst, vakspecialist en eigenaresse van Schoonheidsinstituut Allure. Zo’n 20 jaar geleden ben ik heel enthousiast als Schoonheidsspecialiste begonnen.

Door mijn vele specialisaties ben ik goed in staat (vroegtijdig) huid-, en voetproblemen te signaleren. Zo kan ik u tijdig informeren, adviseren en behandelen.

Mijn passie voor het vak is inmiddels uitgegroeid naar een professioneel instituut. Ons instituut kent een breed assortiment aan specialisaties. Het deskundig informeren en adviseren is een passie van mij. Pas wanneer klanten tevreden en met een mooi resultaat de deur uitgaan ben ik tevreden. Daarnaast wil ik mijzelf blijven ontwikkelen. Met ons team zetten we ons iedere dag weer vol overgave in.

Bij ons staan klantbeleving en kwaliteit voorop. Een klant moet zich bij ons altijd welkom voelen én kunnen rekenen op een uiterst deskundige aanpak. Ik hoop dit werk nog zeker 25 jaar te kunnen en mogen doen! Een gezellige salon, waar klanten graag komen!

ddfds