Ontharen in Zwolle

Wilt u uw benen ontharen in Zwolle? Of gaat het u juist om uw bikinilijn, rug of buik? Wat u ook wilt laten ontharen, bij ons bent u aan het juiste adres. Schoonheidsinstituut Allure helpt u graag bij het ontharen in Zwolle. Wij weten goed hoe we u moeten helpen, zodat u altijd het gewenste resultaat krijgt. Bij Schoonheidsinstituut Allure kunt u altijd vertrouwen op onze deskundige werkwijze en onze vakmensen. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u weer tevreden de deur uitloopt. Bovendien merkt u bij ons direct een mooie combinatie van professionaliteit en persoonlijkheid, zodat er altijd een prettige sfeer is. Uw wensen en behoeftes staan 100% centraal bij Schoonheidsinstituut Allure. Daar kunt u op rekenen!

Ontharen in Zwolle bij Schoonheidsinstituut Allure

Schoonheidsinstituut Allure is u graag van dienst bij het ontharen in Zwolle. Zo kunnen we dit voor u uitvoeren met de H.I.P.L. techniek, oftewel: High Intense Pulsed Light. Op deze manier rekent u definitief af met ongewenste haargroei. Zowel voor blond, rood, grijs en donker haar is elektrisch ontharen geschikt. Heeft u donker haar? Dan is het aan te raden om te kiezen voor H.I.P.L. ontharing. Dit is namelijk een speciaal flitsapparaat dat een lichtflits van 5 cm2 geeft. Pigment is in staat deze speciaal gefilterde lichtflits (van 610 tot 1000 nanometer) op te nemen en om te zetten in warmte. Wanneer het in de haarwortel 70° C wordt, ontstaat er een stollingseffect (ook wel coagulatie genoemd). Vervolgens sterft het haarzakje af en wordt het vermogen om opnieuw te groeien gestopt.

Naast het ontharen in Zwolle kunt u bij ons terecht voor:

  • Harsen;
  • Hyaluronzuur;
  • Massages;
  • Gezichtsbehandelingen;
  • Manicure en pedicure;
  • Botox;
  • En veel meer.

Over Schoonheidsinstituut Allure

De eigenaren van Schoonheidsinstituut Allure zijn William en Saskia. Saskia is een allround schoonheidsspecialisatie, huidcoach, medisch pedicure, en meer. Bovendien kan Saskia huid- en voetproblemen herkennen in een vroeg stadium, zodat u het tijdig kunt oplossen. Daarnaast is William gespecialiseerd als sportmasseur. Hij heeft veel kennis op het gebied van spieren, huid en botten. Bij Schoonheidsinstituut Allure weet u zeker dat u op de juiste wijze wordt geholpen en dat u altijd het gewenste resultaat krijgt.

Maak een afspraak voor ontharen in Zwolle!

Wilt u bij ons komen voor het ontharen in Zwolle of voor iets anders? Wij helpen u in ieder geval graag verder! Neem contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen plannen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken via 038 – 46 04 505 . Daarnaast is het mogelijk ons contactformulier in te vullen. We zien u graag in onze schoonheidsinstituut!