038 – 46 04 505
Benen ontharen in Zwolle? 2017-09-05T15:37:44+00:00

Ontharen in Zwolle

Wilt u uw benen ontharen in Zwolle? Of gaat het u juist om uw bikinilijn, rug of buik? Wat u ook wilt laten ontharen, bij ons bent u aan het juiste adres. Schoonheidsinstituut Allure helpt u graag bij het ontharen in Zwolle. Wij weten goed hoe we u moeten helpen, zodat u altijd het gewenste resultaat krijgt. Bij Schoonheidsinstituut Allure kunt u altijd vertrouwen op onze deskundige werkwijze en onze vakmensen. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u weer tevreden de deur uitloopt. Bovendien merkt u bij ons direct een mooie combinatie van professionaliteit en persoonlijkheid, zodat er altijd een prettige sfeer is. Uw wensen en behoeftes staan 100% centraal bij Schoonheidsinstituut Allure. Daar kunt u op rekenen!

Ontharen in Zwolle bij Schoonheidsinstituut Allure

Schoonheidsinstituut Allure is u graag van dienst bij het ontharen in Zwolle. Zo kunnen we dit voor u uitvoeren met de H.I.P.L. techniek, oftewel: High Intense Pulsed Light. Op deze manier rekent u definitief af met ongewenste haargroei. Zowel voor blond, rood, grijs en donker haar is elektrisch ontharen geschikt. Heeft u donker haar? Dan is het aan te raden om te kiezen voor H.I.P.L. ontharing. Dit is namelijk een speciaal flitsapparaat dat een lichtflits van 5 cm2 geeft. Pigment is in staat deze speciaal gefilterde lichtflits (van 610 tot 1000 nanometer) op te nemen en om te zetten in warmte. Wanneer het in de haarwortel 70° C wordt, ontstaat er een stollingseffect (ook wel coagulatie genoemd). Vervolgens sterft het haarzakje af en wordt het vermogen om opnieuw te groeien gestopt.

Naast het ontharen in Zwolle kunt u bij ons terecht voor:

  • Harsen;
  • Hyaluronzuur;
  • Massages;
  • Gezichtsbehandelingen;
  • Manicure en pedicure;
  • Botox;
  • En veel meer.

Over Schoonheidsinstituut Allure

De eigenaren van Schoonheidsinstituut Allure zijn William en Saskia. Saskia is een allround schoonheidsspecialisatie, huidcoach, medisch pedicure, en meer. Bovendien kan Saskia huid- en voetproblemen herkennen in een vroeg stadium, zodat u het tijdig kunt oplossen. Daarnaast is William gespecialiseerd als sportmasseur. Hij heeft veel kennis op het gebied van spieren, huid en botten. Bij Schoonheidsinstituut Allure weet u zeker dat u op de juiste wijze wordt geholpen en dat u altijd het gewenste resultaat krijgt.

Maak een afspraak voor ontharen in Zwolle!

Wilt u bij ons komen voor het ontharen in Zwolle of voor iets anders? Wij helpen u in ieder geval graag verder! Neem contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen plannen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken via 038 – 46 04 505 . Daarnaast is het mogelijk ons contactformulier in te vullen. We zien u graag in onze schoonheidsinstituut!

Neem contact op Bel voor een afspraak

Over Mij

Ruim 20 jaar ben ik een gediplomeerd huidcoach en expert op het gebied van huidverbetering. Dit doe ik oprecht vanuit de juiste kennis, met goede samenwerkingsverbanden.

Lees verder

Afspraak maken

Een afspraak maken is eenvoudig. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Natuurlijk mag u ons ook bellen: 038 – 46 04 505

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mail

Gewenste behandeling

Schoonheidsinstituut Allure