[smartslider3 slider=5]

Medische pedicure in Zwolle

Wilt u een medische pedicure in Zwolle? Bent u op zoek naar iemand die uw voeten op de juiste manier kan behandelen? Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw voeten goed verzorgd zijn, om zo eventuele klachten te voorkomen. Bij Schoonheidsinstituut Allure helpen wij u graag verder! Wij zijn dé specialist op het gebied van pedicure.

Bij iedere behandeling kunt u rekenen op onze deskundigheid, ervaring en altijd een persoonlijke benadering. Deze combinatie maakt dat wij een unieke dienstverlening aan u bieden. U staat bij ons centraal: ongeacht uw wensen. Wij nemen altijd de tijd voor u, zodat u met een tevreden glimlach de deur weer uit loopt.

Een medische pedicure in Zwolle bij Schoonheidsinstituut Allure

Er zijn meerdere behandelingen voor een medische pedicure in Zwolle. Zo kunt u kiezen voor een behandeling van een kwartier, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een behandeling van één uur. Daarnaast is het ook mogelijk om likdoorns, eelt en kloven te laten verwijderen. Tevens kunt u een nagelbeugel laten plaatsen, orthese laten maken en behandelen wij ook schimmelnagels.

Schoonheidsinstituut Allure werkt met diverse podotherapeuten samen. Heeft u diabetes of reuma? Dan kan het zijn dat u een bijbetaling dient te betalen voor een stuk persoonlijke verzorging.

Heeft u een ingegroeide of een ingroeiende teennagel? Geen probleem: wij kunnen u daar ook bij helpen! Verder verstrekken wij orthopedische inlegzolen van Formthotics.

Naast een medische pedicure kunt u bij ons terecht voor:

Over Schoonheidsinstituut Allure

Schoonheidsinstituut Allure is opgericht door Saskia en William. Saskia en William hebben beide hun eigen specialisaties: een gouden combinatie! William is sportmasseur en hierdoor heeft hij veel kennis op het gebied van spieren, botten en de huid. Saskia is allround schoonheidsspecialiste, medisch pedicure, huidcoach en meer. Bij ons kunt u dus altijd rekenen op een deskundig en professionele behandeling. Wij kunnen u ook altijd een advies geven over welke behandeling geschikt is voor uw situatie.

Maak een afspraak voor een medische pedicure in Zwolle!

Wilt u een afspraak voor medische pedicure in Zwolle maken? Neem gerust contact op met ons en dan kunnen we direct een afspraak maken. U kunt ons telefonisch bereiken via 038 – 46 04 505. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. We zien u graag terug in onze schoonheidsinstituut!

Contact opnemen