Mooi voelen, is mooi zijn
"Door de juiste behandeling bij Allure zit ik weer lekker in mijn vel"
Slider

De beste manicure behandeling in Zwolle

Wilt u een complete manicure? Dan bent u aan het juiste adres bij Schoonheidsinstituut Allure. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we altijd goed hoe we u verder moeten helpen. Zo hebben we ervaring omtrent manicure, pedicure en veel meer. We zijn u graag van dienst met onder andere het epileren, harsen, het verven van uw wimpers en/of wenkbrauwen, visagie, massages en vele andere behandelingen en specialisaties. Het is maar net waar u behoefte aan heeft. Bij Schoonheidsinstituut Allure kunt u er in ieder geval altijd op rekenen dat onze vakkundig vakmensen, met veel ervaring, u altijd van dienst kunnen zijn. Al onze vakmensen hebben hun eigen specialisatie en weten maar al te goed op welke wijze u geholpen moet worden. Door de combinatie van onze persoonlijkheid en professionaliteit, is er altijd een fijne sfeer. Uw wensen en behoeftes staan centraal bij ons; daar kunt u op vertrouwen.

Complete manicure in Zwolle bij Allure

De manicure behandelingen van Schoonheidsinstituut Allure zijn complete behandelingen van nagels, handen en nagelriemen. Deze behandelingen bestaan uit het modelleren van de nagels, maar ook het verzorgen van de handen met serum en nagelriemolie. Bij het verzorgen van uw handen zullen we ook uw handen masseren. Uiteraard kunnen we daarbij ook altijd uw nagels lakken. Eventueel kunt u het uitbreiden met een “lushly”. Dit is een Polynesisch handritueel en bestaat uit een wasmassage en handmassage. Kortom: dit is het reinigen van de handen met lushly soak, een scrubmassage met fruity peel gevolgd door de Shiatsu handmassage met lushly handcream.

Allround schoonheidsinstituut

De eigenaren van Schoonheidsinstituut Allure zijn William en Saskia. Saskia is een allround schoonheidsspecialisatie, medisch pedicure, huidcoach en meer. Bovendien kan Saskia huid- en voetproblemen herkennen in een vroeg stadium. William is gespecialiseerd als sportmasseur. Hij heeft veel kennis omtrent spieren, huid en botten. Bij Schoonheidsinstituut Allure weet u altijd zeker dat u op de juiste wijze wordt geholpen en dat u altijd het gewenste resultaat krijgt.

Locatie manicure: Zwolle-Zuid

Onze salon is gevestigd op de Commissarislaan 108 in Zwolle-Zuid. U kunt hier ook voor een pedicure behandeling terecht.

Ja, ik wil een manicure behandeling in Zwolle

Wilt u bij ons komen voor een advies over manicure in Zwolle of voor iets anders? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons altijd telefonisch bereiken via 038 – 46 04 505. Daarnaast is het mogelijk ons contactformulier in te vullen. We zien u graag in onze schoonheidsinstituut!

Contact opnemen