Loading...
Lichaamsbehandelingen 2018-02-20T13:43:49+00:00

Lichaamsbehandelingen

Hot stone massage, half body (30 min)35,00
Hot stone massage, total body (60 min)65,00
Aromasoul scrub-massage (60 min)65,00
Ontspanningsmassage (60 min)65,00
Lusly ritueel (15 min)17,00
  

Harsen

  
Bikinilijn25,50
Oksel20,00
Rug34,00
Armen25,50
Bovenbenen30,50
Onderbenen28,50
Hele Benen45,00

Afspraak maken

Een afspraak maken is eenvoudig. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Natuurlijk mag u ons ook bellen: 038 – 46 04 505

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mail

Gewenste behandeling

Onze lichaamsbehandelingen in Zwolle

Niet alleen een gelaatsbehandeling geeft een weldaad van ontspanning, ook een lichaamsbehandeling staat garant voor een heerlijk ontspannen gevoel. Iedereen heeft wel eens last van vermoeide spieren of pijnlijke gewrichten, al dan niet als gevolg van een druk dagelijks leven. Schoonheidsinstituut Allure heeft diverse behandelingen voor uw samengesteld om uw lichaam weer nieuwe energie te geven.

Uitbreiding met lusly ritueel

Eventueel uit te breiden met een “lushly”. Dit Polynesies ritueel bestaat uit een wasmassage en lichaamsmassage; het reinigen met lushly soak, een scrubmassage met fruity peel gevolgd door de Shiatsu massage met lushly cream.

Body & Soul Droomreizen

Tijdens de Body & Soul droomreizen wordt u uitgenodigd om mee te reizen langs de historische zijderoute. Beleef nieuwe ervaringen en laat u onderdompelen in een wereld van wellness! Op deze eeuwenoude route tussen Oost en West reist u langs exotische droombestemmingen. Oude wijsheden, rijke tradities en bijzondere rituelen van deze bestemmingen zijn vertaald naar heerlijke wellnessbehandelingen.

Body & Soul biedt een oase van ontspanning, waar u ieder moment van de dag van kunt genieten. De samenhang tussen lichaam en geest wordt vaak onderschat. Dit tweetal speelt namelijk een zeer belangrijke rol in uw gezindheid. Daarom is het belangrijk hier aandacht aan te schenken. De puurheid van Cenzaa herstelt de balans tussen lichaam en geest. Laat u meevoeren naar exotische en warme oorden door de behandelingen met het echte ‘East meets West’ gevoel.

De unieke geurreis, de sfeervolle ambiance in de salon en rustgevende klanken zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Neem contact op Bel voor een afspraak

Schoonheidsinstituut Allure