[smartslider3 slider=5]

Huidverzorging in Zwolle van Schoonheidsinstituut Allure

Bent u op zoek naar de juiste huidverzorging in Zwolle? Wij hebben een ontzettend breed aanbod als het gaat om behandelingen voor een stralende huid. Door de combinatie van onze persoonlijkheid en professionaliteit, is er altijd een fijne sfeer. Uw wensen en behoeftes staan centraal bij ons; daar kunt u op vertrouwen.

Breed aanbod behandelingen in huidverzorging

Misschien wilt u wel een gezichtsbehandeling ter verbetering van uw huid of heeft u veelal last van acne? Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van onder andere gezichtsbehandelingen weten we altijd goed hoe we u verder moeten helpen.

Misschien heeft u juist last van eelt of kloven? Of bent u op zoek naar een salon voor epileren, harsen, het verven van uw wimpers en/of wenkbrauwen, visagie en meer. Wij staan graag voor u klaar. Daarnaast hebben wij diverse specificaties, waaronder HIPL ontharing en het geven van acne behandelingen.

Andere voorbeelden van onze behandelingen zijn bindweefselmassages, het verwijderen van bindweefselwratjes (steelwratjes) en couperose. Dit is uiteraard afhankelijk van wat u wilt en waar u behoefte aan heeft.

Bij Schoonheidsinstituut Allure kunt u er altijd op rekenen dat de behandelingen worden uitgevoerd door vakkundige specialisten, met veel ervaring.

Welke huidverzorging heeft u nodig?

Weet u niet precies wat voor een huidverzorging u nodig heeft? Kies dan bijvoorbeeld voor onze huidverbeterende gezichtsbehandeling. Ook kunt u kiezen voor een gelaatsbehandeling, bijvoorbeeld onze ‘essence’ behandeling. Bij Schoonheidsinstituut Allure kunt u ook terecht voor het andere klachten, zoals het verwijderen van likdoorns, eelt en kloven. U kunt bij ons terecht voor:

Maak nu een afspraak voor huidverzorging in Zwolle

Wilt u bij ons komen voor een advies over huidverzorging in Zwolle of voor iets anders? Wij helpen u graag verder! Neem gerust contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen plannen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken via 038 – 46 04 505.

Daarnaast is het mogelijk ons contactformulier in te vullen. Zo kunnen we u door middel van ons advies en behandelingen helpen en eventuele klachten voor u oplossen. We zien u graag in onze schoonheidsinstituut!

Contact opnemen