Loading...
Gezichtsbehandelingen 2018-02-20T13:46:06+00:00

Gezichtsbehandeling

Harsen

  
Bovenlip12,50
Kin12,50
Gelaat20,50
  

Epileren

  
Electrisch epileren 15 min21,00
Electrisch epileren 30 min39,50
Epileren13,00
  

Verven

  
Wenkbrauwen12,50
Wimpers12,50
   

Visagie

  
Dag of avondmake-up35,00
  

Gelaat

  
[ essence ] 45 min50,00
[ balance ] 70 min65,50
[ balance + ] 80 min75,50
[ vitality ] 90 min95,50
  

Overige behandelingen

  
Bindweefselmassage (5 behandelingen à 30 minuten) per behandeling35,00
Acne behandeling incl. bindweefselmassage75,50
Verwijderen steelwratjes, couperose en pigmentvlekken 15 min35,00

Afspraak maken

Een afspraak maken is eenvoudig. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Natuurlijk mag u ons ook bellen: 038 – 46 04 505

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mail

Gewenste behandeling

De gelaatsbehandelingen

[ essence ] 45 min

Heerlijke ontspannende well-being gelaatsbehandelingen waarbij uw huid gereinigd en gescrubd wordt. Ook zal uw gelaat, nek en decolleté gemasseerd worden door middel van een massage met Indiase invloeden. Een masker voedt uw huid met de juiste ingrediënten. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op uw huidconditie.

Essence 45 min: € 50,00

[ balance ] 70 min:

Gelaatsbehandelingen waar zowel een oppervlakkige- als een dieptereiniging wordt gegeven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen gemodelleerd of oneffenheden verwijderd. Ook zal uw gelaat, nek en decolleté gemasseerd worden door middel van een massage met Indiase invloeden. U ontvangt een hoofdhuid- of voetmassage tijdens het masker. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op uw huidconditie.

Balance 70 minuten: € 65,50

[ balance +] 80 min

Gelaatsbehandelingen waar zowel een oppervlakkige- als een dieptereiniging wordt gegeven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen gemodelleerd of oneffenheden verwijderd. Ook zal uw gelaat, nek en decolleté gemasseerd worden door middel van een bindweefselmassage. U ontvangt een hoofdhuid- of voetmassage tijdens het masker. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op uw huidconditie.

Balance + 80 min: € 75,50

[ vitality ] 90 min

De naam van deze behandelingen zegt het al: een vitale behandeling voor het gelaat.
Tijdens deze exclusieve anti-aging behandelingen wordt uw huid niet alleen gereinigd en intensief verzorgd, ook de wenkbrauwen worden gemodelleerd en oneffenheden worden verwijderd. Bij deze behandelingen heeft u naast de anti-aging gelaatsmassage een keuze uit een hoofdhuid-, voet-, of armmassage. Een masker met actieve ingrediënten stimuleert de huid. Tijdens deze behandelingen maken wij gebruik van fruitzuren die een celvernieuwende werking hebben, zodat fijne lijntjes en rimpeltjes verzachten. Ook het gebruik van collageen en hyaluronzuur heeft een uitzonderlijk opvullende werking op de rimpeltjes.

Vitality 90 min: € 95,50

Gun uzelf de harmonie van oosterse verademing en mediterrane componenten!

Uw behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Body & Mind komen in balans door zien, ruiken, horen, voelen en proeven. Voorafgaand aan uw behandeling wordt de specifieke Cenzaa huidanalyse gemaakt. Rekening houdend met het feit dat de conditie van uw huid verandert afhankelijk van uw levensritme, levensstijl en wisselende seizoenen. Dan volgt een reis die uw zintuigen volop doet genieten en ontspannen.

Wellness behandelingen

Gun jezelf een oosterse verademing met maximale huidverbetering!
In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress. Hierdoor vergeten we vaak te relaxen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. Uit ons behandelaanbod kunt u kiezen voor bijzondere momenten, momenten die u helpen te relaxen en het beste geven voor de huid.

Uw behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. De behandelingen zijn huidverbeterend en gebaseerd op de Inside Outside filosofie. Body & Mind komen in balans gedurende een unieke beleving van voelen, ruiken, horen en proeven.

Huidproblemen zijn meestal een gevolg van dieper liggende oorzaken. Onze behandelingen worden uitgevoerd volgens de Chinese filosofie en werken vanuit de binnenkant en pakken zodoende de oorzaak van de huidproblemen aan. Dankzij de ontwikkelde ‘east meets west’ analysemethode worden productkeuze en behandelmethode bepaald en wordt er zeer resultaatgericht behandeld.

Onder persoonlijke begeleiding en in een oase van rust start de behandeling met het unieke welkomstritueel. Body & Mind komen in balans en ultieme ontspanning door de prikkeling van uw zintuigen.

Onze specifieke ‘East meets West’ huidanalyse en massagerituelen uit verschillende werelddelen, zorgen ervoor dat u ondergedompeld wordt in een wereld van wellness en huidverbetering.

We nemen u graag mee op deze sensationele reis naar warme oorden!

Therapeutische behandelingen

Om de 28 dagen vernieuwt uw huid zich, maar door het voortschrijden van de jaren en de invloeden van buitenaf wordt dit proces ondermijnd en vertraagd. Iedere huid heeft daarom regelmatig behoefte aan een stimulerende kuurbehandeling met krachtige werkstoffen.

Cenzaa heeft een aantal speciale behandelingen ontwikkeld op basis van natuurlijke werkstofcomplexen en manuele massagetechnieken. Deze optimaliseren het vernieuwingsproces van uw huid en geven haar een enorme energieboost. Wanneer uw huid tijdens dit proces wekelijks wordt behandeld, maken de gevormde huidcellen maximaal gebruik van de effectieve werkstoffen.

Met de therapeutische behandelingen wordt uw huid uitgedaagd haar consistentie en textuur te optimaliseren. Door gebruik te maken van liftende bindweefselmassages, alpha hydroxy zuren, wordt uw huid op meerdere fronten aangepakt. Huidproblemen en huidwensen worden effectief behandeld waardoor uw huid zich actief vernieuwt en u in een record tempo huidverbetering ziet.
Naast de dagelijkse verzorging heeft iedere huid behoefte aan een verkwikkende kuurbehandeling met selecte werkstofcomplexen. Hierdoor verbetert niet alleen uw huidconditie, maar u zult versteld staan hoe lang u kunt genieten van een gezonde, stevige en vitale huid!

Door gebruik te maken van de unieke huidanalyse herkennen we de werkelijke oorzaak van huidproblemen. Door de resultaatgerichte huidverbetering van binnen- en buiten te ondersteunen zorgen we met de PCN2® formulering voor herstel in record tempo.

De therapeutische behandelingen en producten gaan verder waar anderen stoppen. Huidproblemen worden aangepakt en uw huid zal in een betere conditie komen.

Therapeutische massages, diverse zuren waaronder Glycol zuur, revolutionaire kuren en innovatieve PCN2® formules pakken de huid op meerdere fronten aan. Huidproblemen en huidwensen worden effectief behandeld waardoor je huid zich actief vernieuwd en maximale huidverbetering ziet.

Doel van de behandelingen is het verminderen of voorkomen van huidproblemen. Couperose, Rosacea, Acne, rimpelvorming en contourverbetering zijn voorbeelden van problemen waarbij wij u kunnen helpen.

Cosmetische behandelingen

Vertoont uw huid fijne rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekjes, onzuiverheden of ontsierende beschadigingen? Met de Cenzaa Cosmedische Huidtherapie stapt u in de wereld van revolutionaire huidverbetering. Wij zijn speciaal opgeleid om specifieke huidproblemen of huidwensen op effectieve en doeltreffende manier op te lossen.

Afhankelijk van uw huidwens of -probleem, ondergaat de huid een enzymatische peeling, Therapeutische massage, Alpha Hydroxy zuren en cosmedische producten, evt. in combinatie met apparatuur.

Doel van de behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van huidproblemen. Littekens, Mini Face Lifting, Acne, vermindering van pigmentatie stoornissen, intensieve oogbehandeling, behandeling van hyperkeratosis en maximale huidverbetering zijn voorbeelden van problemen waarbij wij u kunnen helpen.

Afhankelijk van uw huidconditie, huidwens of -probleem, ondergaat u een liftende Bindweefselmassage. Tijdens de kuurbehandeling wordt gebruik gemaakt van Alpha Hydroxy zuren en cosmedische producten. Deze combinatie van natuurlijke werkstofcomplexen en de speciaal ontwikkelde behandeltechnieken is uniek in Nederland!

Al na de eerste behandeling vindt de natuurlijke opbouw van huidcellen plaats. U ervaart direct een frisse en gezond huidteint. Na de volledige kuur heeft uw huid haar mooie, stralende en stevige structuur terug. Met de cosmedische behandelingen bent u verzekert van het beste resultaat!

Neem contact op Bel voor een afspraak

Schoonheidsinstituut Allure