shutterstock_154016042

Gezichtsbehandeling Zwolle - 100% doeltreffende huidverbetering

Allure helpt u graag met het bereiken van een optimaal resultaat voor uw huid. We gaan samen met u voor het hoogst haalbare en met minder nemen we geen genoegen! Maar hoe doen we dat dan? Een goede gezondheid en de  juiste levensstijl, met als resultaat een stralende huid. Wij maken graag een persoonlijk plan voor u, afgestemd op uw wensen en in combinatie met de beste behandeltechnieken en producten. We staan altijd voor u klaar als u vragen heeft of advies wilt. U bent bij ons verzekerd van de beste huidverzorging, een vergaande services en de kennis van onze zeer ervaren huidexpert.

U heeft bij ons de keuze uit 3 types gezichtsbehandelingen, namelijk "wellness", "therapeutische"  en "cosmedische behandelingen". En voor heren hebben we ook heerlijke behandelingen.

Wellnessbehandelingen

Ultieme ontspanning en maximaal resultaat!

Intensieve, luxe behandelingen met resultaat gerichte producten die zorgen voor een maximale huidverbetering met een ultiem gevoel van ontspanning.

In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress. Hierdoor vergeten we vaak te relaxen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. De wellness behandelingen bieden bijzondere momenten, momenten die ontspannen en het beste geven voor de huid.

IMPRESSIONS          60 minuten

De ideale kennismakingsbehandeling!

Laat u meevoeren met het moois wat Cenzaa te bieden heeft! In deze behandeling krijgt u een impressie van een deel van het Cenzaa concept. U ondergaat bijzondere Cenzaa rituelen waarbij u wordt meegevoerd op een droom- en geurreis naar warme oorden. Op basis van een lifstyle Analyse wordt de behandeling speciaal op uw huid en huidwensen afgestemd.

Geurreis/ massage nek en schouders/ oppervlakte reiniging/ huidanalyse/ dieptereiniging/ dieptereinigingsmasker/ (drukpunt)massage gezicht, hals en decolleté/ masker/ dagverzorging/ thuisadvies

€ 59,50

[MOMENTS] 90 MIN:

Verras uzelf met een, op uw huidconditie en huidwens afgestemde gezichtsbehandeling. Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet lang na van de huidverbeterende effecten van het revolutionaire PCN2®system*.

Moments 90 minuten: € 67,50

[WEDA] 105 MIN:

Geniet van de betoverende massages en delicate geuren tijdens deze unieke gezichtsbehandeling. Met eeuwenoude Indiase beautyrituelen wordt de huid met zacht knisperende en geurende kruidenbundels behandeld wat zorgt voor een complete well-being.

Weda 105 min: € 76,50

[HYALURON VITALITY THERAPY] 90 MIN:

Prachtige resultaten….. een luxe en geavanceerde behandeling met het revolutionaire PCN2®system*. Geniet van de Hyaluron behandelmethode met indrukwekkende effecten.

Hyaluron Vitality Therapie 90 min: € 95,50

[FOR MEN] 45, 60, 90 MIN:

Een heerlijke ontspannen behandeling met het revolutionaire PCN2®system*, speciaal afgestemd op de mannenhuid.

For men 45 min: € 50,00
For men 60 min: € 65,00
For men 90 min: € 95,00

Therapeutische behandelingen

Baanbrekende resultaten met bewezen effecten!

De toonaangevende Therapeutische behandelingen worden uitgevoerd door onze speciaal opgeleide Huidexpert en laten in een record tempo huidverbetering zien. Uw huidwensen worden effectief behandeld met liftende bindweefselmassages, fruitzuren en innovatieve high-tech formules.

[ADVANCED SKINCARE]  60 MIN:

Een unieke kennismakingsbehandeling waar Wellness & Huidverbetering hand in hand gaan! Boek deze "Wanna be a Vip behandeling" en ontvang (eenmalig) een op uw huid afgestemde Cenzaa Skincare Box ter waarde van € 64,50.

Advanced Skincare 60 min: € 79,00

[ENERGY BOOTCAMP] 45 MIN:

De intensieve work-out voor uw huid! Boek zichtbare resultaten met deze bindweefselkuur. Perfect voor feestelijke gelegenheden.

Energy Bootcamp 45 min: € 50,00

[BOTULINE SHOCK THERAPY] 105 MIN:

Deze luxery behandeling is uw nieuwe verleiding. De natuurlijke mini facelift! Een unieke en luxe behandeling met het revolutionaire PCN2®system*.

Botuline Shock Therapy 105 min: € 110,00

[SAY GOODBYE TO WRINKLES/DERMA PEEL THERAPY] 45 MIN:

Een big happening of event? Boek dan deze krachtige therapeutische huidverjongende fruitzuur behandeling. Ook mooi als kuur in te zetten! Dit alles in combinatie met de Bindweefsel massages.

Say goodbye to wrinkles/ /Derma Peel Therapy 45 min: € 50,00

[BOTULINE LOOK “EYE” THERAPY] 30 MIN:

Zeg “ja” tegen een stralende oogopslag! Kies voor zelfvertrouwen en zorg voor een frissere blik en een jongere uitstraling.

Botuline Look “Eye” Therapy 30 min: € 35,00

[ADVANCED CONTOURING] 45 MIN:

Vertoont de huid rond de ogen, hals en decolleté de eerste lijntjes, rode plekjes of pigment stoornissen? Dan kunt u deze onderdelen als upgrade inzetten bij de Therapeutische behandeling of als kuurbehandeling voor een optimaal effect. Maak uw keuze voor strakke contouren.

Advanced Contouring 45 min: € 50,00

[ACNE & CLEARIFY THERAPY] 50, 90 MIN:

Een vette huid, onzuiver en/of puistjes en ontstekingen? Is de huidflora verstoord, de huid verdikt en heeft de te behandelen huid een hoge talgproductie waardoor poriën verstoppen en ontstekingen kunnen ontstaan? Een doeltreffende behandeling die zich richt op huidproblemen zoals acne, puistjes en littekens! Deze therapie is een samenspel tussen onze expert en u. Het behandelplan werkt volgens onze Inside & Outside filosofie en bevat een aantal stappen; voedseltips, een reinigende fase om de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen, acne behandeling en thuisverzorging. Indien u een aanvullende verzekering heeft kunt u in aanmerking komen voor een (gedeeltelijk) vergoeding van uw  zorgverzekeraar.

Acne & Clearify Therapy 50 min: € 55,00
Acne & Clearify Therapy 90 min: € 78,50 (incl. bindweefselmassage en fruitzuur)

[WHITENING & BRIGHTNING THERAPY] 45 MIN:

Verbrandt de huid snel in de zon, wenst u een egale stralende teint? Vertoont uw huid fijne rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekjes, onzuiverheden, een doffe teint of ontsierende beschadigingen? Boek dan deze unieke maar intensieve behandeling voor een stralende en vlekkeloze huid!

Whitening & Brightning Therapy 45 min: € 50,00

[ROSACEA & COUPEROSE THERAPY] 45, 60 MIN:

Vertoont uw huid blijvende roodheid, harde rode bultjes of ontsierende adertjes? Dit zijn typische symtomen van een rosacea en couperose huid. Beide zijn vervelende huidaandoeningen die een doeltreffende behandeling vereisen. Dan is dit de behandeling om roodheid en irritatie tegen te gaan en te verzachten.

Rosacea & Couperose Therapy 45 min: € 50,00
Rosacea & Couperose Therapy 60 min: € 65,00

[Verwijderen huid oneffenheden]

(steelwratjes, couperose en/of pigmentvlekken)

Overpigmentatie; zoals pigmentvlekken of ouderdomsvlekken worden als het ware met de Apilus van de huid geschraapt. Er ontstaat een klein schaafwondje waar een korstje op komt, wat er na enkele dagen afvalt. Er ontstaat hier een lichtroze huid. En de huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur.

Bloedvatafwijkingen; zoals couperose (gesprongen rode adertjes), spider naevus, bloedblaasjes en acne rosacea kunnen d.m.v. het aanstippen met warmte gecoaguleerd (smelten van eiwitten) worden. Er ontstaat een korstje op het behandelde gebied wat er na enkele dagen afvalt, dan ontstaat een lichtroze huid. De huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur.

Wratten; zoals ouderdomswratten en steelwratten, worden losgemaakt van de huid. Er ontstaan een korstje op het behandelde gebied wat er na enkele dagen afvalt, dan ontstaat een lichtroze huid. De huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur.

Verwijderen huid oneffenheden 10 min: € 35,00

Revolutionaire PCN2® systeem: Huid verbeteren tot op het hoogst haalbare niveau? Kies voor resultaatgerichte producten in een unieke luchtdichte “Bag in Bottle” verpakking met de baanbrekende PCN2® formule.

Overige behandelingen

Harsen bovenlip: € 13,00

Harsen kin: € 13,00

Harsen gezicht: € 21,00

Epileren: € 13,00

Verven wenkbrauwen: € 13,00

Verven wimpers: € 13,00

ANBOS Specialisaties

Wij kunnen huidproblemen of huidklachten goed behandelen. Deze behandelingen vragen extra aandacht en expertise van degene die de behandeling uitvoert. Daarom zijn wij dan ook in het bezit van een diploma voor de hieronder genoemde specialistische behandelingen.

Deze specialistische behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Acne behandeling

Zie hierboven: [ACNE & CLEARIFY THERAPY]

Elektrisch ontharen

Meer informatie over elektrisch ontharen.

HIPL (permanente ontharing)

Meer informatie over hipl ontharen.

 

HUIDADVIES NODIG?

Op zoek naar het meest geschikte product voor uw huidtype of -wens of -probleem? Maak dan snel vrijblijvend een afspraak. Er is voor iedereen een advies op maat te realiseren, dus ook zeker voor u! Wij gaan graag voor u aan de slag om uw huid te laten stralen.