shutterstock_268932410

Gezichtsbehandeling Zwolle - Huidverbetering en ontspanning

Kom naar onze huidcoach voor huidadvies

Harsen

Bovenlip13,00
Kin13,00
Gezicht21,00

Epileren

Elektrisch ontharen 10 min21,00
Elektrisch ontharen 20 min36,00
Elektrisch ontharen 30 min56,00
Epileren13,00

HIPL

HIPL bovenlip50,00
HIPL kin50,00
HIPL bovenlip en kin75,00
HIPL wenkbrauwen tussenstuk50,00
HIPL wangen inclusief bovenlip en kin100,00
HIPL gehele gezicht incl. de hals125,00
HIPL oorschelpen50,00

Verven

Wenkbrauwen13,00
Wimpers13,00

Visagie

Dag of avondmake-up35,00

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandeling [ essence ] 45 min50,00
Gezichtsbehandeling [ balance ] 70 min67,50
Gezichtsbehandeling [ balance + ] 80 min76,50
Gezichtsbehandeling [ vitality ] 90 min95,50

Overige behandelingen

Bindweefselmassage (5 behandelingen à 30 minuten) per behandeling37,50
Acne behandeling incl. bindweefselmassage76,50
Verwijderen huid oneffenheden 10 min.
(steelwratjes, couperose, pigmentvlekken)
35,00

De gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandeling [essence] 45 min

Heerlijke ontspannende well-being gezichtsbehandelingen waarbij uw huid gereinigd en gescrubd wordt. Ook zal uw gezicht, nek en decolleté gemasseerd worden door middel van een massage met Indiase invloeden. Een masker voedt uw huid met de juiste ingrediënten. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op uw huidconditie.

Essence 45 min: € 50,00

Gezichtsbehandeling [balance] 70 min:

Gezichtsbehandelingen waar zowel een oppervlakkige- als een dieptereiniging wordt gegeven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen gemodelleerd of oneffenheden verwijderd. Ook zal uw gezicht, nek en decolleté gemasseerd worden door middel van een massage met Indiase invloeden. U ontvangt een hoofdhuid- of voetmassage tijdens het masker. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op uw huidconditie.

Balance 70 minuten: € 67,50

Gezichtsbehandeling [balance +] 80 min

Gezichtsbehandelingen waar zowel een oppervlakkige- als een dieptereiniging wordt gegeven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen gemodelleerd of oneffenheden verwijderd. Ook zal uw gezicht, nek en decolleté gemasseerd worden door middel van een bindweefselmassage. U ontvangt een hoofdhuid- of voetmassage tijdens het masker. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op uw huidconditie.

Balance + 80 min: € 76,50

Gezichtsbehandeling [vitality] 90 min

De naam van deze behandelingen zegt het al: een vitale behandeling voor het gezicht.
Tijdens deze exclusieve anti-aging behandelingen wordt uw huid niet alleen gereinigd en intensief verzorgd, ook de wenkbrauwen worden gemodelleerd en oneffenheden worden verwijderd. Bij deze behandelingen heeft u naast de anti-aging gezichtsmassage een keuze uit een hoofdhuid-, voet-, of armmassage. Een masker met actieve ingrediënten stimuleert de huid. Tijdens deze behandelingen maken wij gebruik van fruitzuren die een celvernieuwende werking hebben, zodat fijne lijntjes en rimpeltjes verzachten. Ook het gebruik van collageen en hyaluronzuur heeft een uitzonderlijk opvullende werking op de rimpeltjes.

Vitality 90 min: € 95,50

Gun uzelf de harmonie van oosterse verademing en mediterrane componenten!

Wellness behandelingen

Gun jezelf een oosterse verademing met maximale huidverbetering!

In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress. Hierdoor vergeten we vaak te relaxen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. Uit ons behandel aanbod kunt u kiezen voor bijzondere momenten, momenten die u helpen te relaxen en het beste geven voor de huid.

Uw behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. De behandelingen zijn huidverbeterend en gebaseerd op de Inside Outside filosofie. Body & Mind komen in balans gedurende een unieke beleving van voelen, ruiken, horen en proeven.

Huidproblemen zijn meestal een gevolg van dieper liggende oorzaken. Onze behandelingen worden uitgevoerd volgens de Chinese filosofie en werken vanuit de binnenkant en pakken zodoende de oorzaak van de huidproblemen aan. Dankzij de ontwikkelde ‘east meets west’ analysemethode worden productkeuze en behandelmethode bepaald en wordt er zeer resultaatgericht behandeld.

Onder persoonlijke begeleiding en in een oase van rust start de behandeling met het unieke welkomstritueel. Body & Mind komen in balans en ultieme ontspanning door de prikkeling van uw zintuigen.

Onze specifieke ‘East meets West’ huidanalyse en massagerituelen uit verschillende werelddelen, zorgen ervoor dat u ondergedompeld wordt in een wereld van wellness en huidverbetering.

We nemen u graag mee op deze sensationele reis naar warme oorden!

Therapeutische behandelingen

Om de 28 dagen vernieuwt uw huid zich, maar door het voortschrijden van de jaren en de invloeden van buitenaf wordt dit proces ondermijnd en vertraagd. Iedere huid heeft daarom regelmatig behoefte aan een stimulerende kuurbehandeling met krachtige werkstoffen.

Cenzaa heeft een aantal speciale behandelingen ontwikkeld op basis van natuurlijke werkstofcomplexen en manuele massagetechnieken. Deze optimaliseren het vernieuwingsproces van uw huid en geven haar een enorme energieboost. Wanneer uw huid tijdens dit proces wekelijks wordt behandeld, maken de gevormde huidcellen maximaal gebruik van de effectieve werkstoffen.

Met de therapeutische behandelingen wordt uw huid uitgedaagd haar consistentie en textuur te optimaliseren. Door gebruik te maken van liftende bindweefselmassages, alpha hydroxy zuren, wordt uw huid op meerdere fronten aangepakt. Huidproblemen en huidwensen worden effectief behandeld waardoor uw huid zich actief vernieuwt en u in een record tempo huidverbetering ziet.
Naast de dagelijkse verzorging heeft iedere huid behoefte aan een verkwikkende kuurbehandeling met selecte werkstofcomplexen. Hierdoor verbetert niet alleen uw huidconditie, maar u zult versteld staan hoe lang u kunt genieten van een gezonde, stevige en vitale huid!

Door gebruik te maken van de unieke huidanalyse herkennen we de werkelijke oorzaak van huidproblemen. Door de resultaatgerichte huidverbetering van binnen- en buiten te ondersteunen zorgen we met de PCN2® formulering voor herstel in record tempo.

De therapeutische behandelingen en producten gaan verder waar anderen stoppen. Huidproblemen worden aangepakt en uw huid zal in een betere conditie komen.

Therapeutische massages, diverse zuren waaronder Glycol zuur, revolutionaire kuren en innovatieve PCN2® formules pakken de huid op meerdere fronten aan. Huidproblemen en huidwensen worden effectief behandeld waardoor je huid zich actief vernieuwd en maximale huidverbetering ziet.

Doel van de behandelingen is het verminderen of voorkomen van huidproblemen. Couperose, Rosacea, Acne, Psoriasis, rimpelvorming en contourverbetering zijn voorbeelden van problemen waarbij wij u kunnen helpen.

 

Cosmetische behandelingen

Vertoont uw huid fijne rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekjes, onzuiverheden of ontsierende beschadigingen? Met de Cenzaa Cosmedische Huidtherapie stapt u in de wereld van revolutionaire huidverbetering. Wij zijn speciaal opgeleid om specifieke huidproblemen of huidwensen op effectieve en doeltreffende manier op te lossen.

Afhankelijk van uw huidwens of -probleem, ondergaat de huid een enzymatische peeling, Therapeutische massage, Alpha Hydroxy zuren en cosmedische producten, evt. in combinatie met apparatuur.

Doel van de behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van huidproblemen. Littekens, Mini Face Lifting, Acne, vermindering van pigmentatie stoornissen, intensieve oogbehandeling, behandeling van hyperkeratosis en maximale huidverbetering zijn voorbeelden van problemen waarbij wij u kunnen helpen.

Afhankelijk van uw huidconditie, huidwens of -probleem, ondergaat u een liftende Bindweefselmassage. Tijdens de kuurbehandeling wordt gebruik gemaakt van Alpha Hydroxy zuren en cosmedische producten. Deze combinatie van natuurlijke werkstofcomplexen en de speciaal ontwikkelde behandeltechnieken is uniek in Nederland!

Al na de eerste behandeling vindt de natuurlijke opbouw van huidcellen plaats. U ervaart direct een frisse en gezond huidteint. Na de volledige kuur heeft uw huid haar mooie, stralende en stevige structuur terug. Met de cosmedische behandelingen bent u verzekert van het beste resultaat!

ANBOS Specialisaties

Wij kunnen huidproblemen of huidklachten goed behandelen. Deze behandelingen vragen extra aandacht en expertise van degene die de behandeling uitvoert. Daarom zijn wij dan ook in het bezit van een diploma voor de hieronder genoemde specialistische behandelingen.

Deze specialistische behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Acne behandeling

Bijna iedereen krijgt op een bepaald moment last van acne. Het is niet raadzaam om, wanneer dit huidprobleem zich voordoet, zelf te blijven experimenteren, omdat acne zich kan manifesteren als een ernstig huidprobleem. Het is daarom heel belangrijk om in een vroeg stadium een schoonheidsspecialist die gespecialiseerd is in acne te raadplegen.

Acne is een chronisch ontstekingsproces van het haarzakje-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door o.a. hormonale factoren, bacteriën, verhoogde talgproductie of een stoornis in het verhoorningsproces en afsluiting van het talgklierkanaal. Meestal vind je acne in het gelaat, de hals en nek, de borst en de rug.

Wij kunnen, als schoonheidsspecialisten aangesloten bij ANBOS, acne doeltreffend behandelen. Aangezien de cliënt vaak ook zelf veel kan doen geven wij advies mee voor thuis. Wij hebben zowel ervaring in lichte als ernstige acne. Tevens werken wij nauw samen met huisartsen en dermatologen en worden patiënten via hen of via de ziektekostenverzekering naar ons doorverwezen.

Elektrisch ontharen

Overbeharing is een veel voorkomend verschijnsel waaraan gelukkig een en ander gedaan kan worden. Overbeharing kan op verschillende plaatsen van het lichaam voorkomen bv. in het gelaat, op de armen, benen, rug en de bikinilijn. De oorzaken van overbeharing kunnen zijn:

  • erfelijke bepaling
  • storingen in het hormonale systeem
  • zwangerschap
  • overgang
  • bepaalde ziektebeelden en medicijngebruik

Wij kunnen, als schoonheidsspecialisten aangesloten bij ANBOS, u van dienst zijn bij het verwijderen van overtollige haargroei door middel van elektrisch ontharen.

Elektrisch ontharen valt uiteen in twee methoden: Blend en Diathermie.
Wij beheersen over beide methoden en kunnen u adviseren welke methode voor u het meest effectief is. Veelal zijn meerdere behandelingen nodig om de overbeharing te verhelpen, maar uiteindelijk komt u voorgoed van uw overbeharing af.

HIPL (permanente ontharing)

Meer informatie over hipl ontharen.

Huidoneffenheden verwijderen

Overpigmentatie; zoals pigmentvlekken of ouderdomsvlekken worden als het ware met de Apilus van de huid geschraapt. Er ontstaat een klein schaafwondje waar een korstje op komt, wat er na enkele dagen afvalt. Er ontstaat hier een lichtroze huid. En de huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur.

Bloedvatafwijkingen; zoals couperose (gesprongen rode adertjes), spider naevus, bloedblaasjes en acne rosacea kunnen d.m.v. het aanstippen met warmte gecoaguleerd (smelten van eiwitten) worden. Er ontstaat een korstje op het behandelde gebied wat er na enkele dagen afvalt, dan ontstaat een lichtroze huid. De huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur.

Wratten; zoals ouderdomswratten en steelwratten, worden losgemaakt van de huid. Er ontstaan een korstje op het behandelde gebied wat er na enkele dagen afvalt, dan ontstaat een lichtroze huid. De huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur.

HUIDADVIES NODIG?

Op zoek naar het meest geschikte product voor uw huidtype of -wens of -probleem? Maak dan snel vrijblijvend een afspraak. Er is voor iedereen een advies op maat te realiseren, dus ook zeker voor u! Wij gaan graag voor u aan de slag om uw huid te laten stralen.