shutterstock_154016042

Gezichtsbehandeling Zwolle

100% doeltreffende huidverbetering

Allure helpt je graag met het bereiken van een optimaal resultaat voor jouw huid. We gaan samen met jou voor het hoogst haalbare en met minder nemen we geen genoegen! Maar hoe doen we dat dan? Een goede gezondheid en de  juiste levensstijl, met als resultaat een stralende huid. Wij maken graag een persoonlijk plan voor jou, afgestemd op jouw wensen en in combinatie met de beste behandeltechnieken en producten. We staan altijd voor jou klaar als jij vragen hebt of advies wilt. Jij bent bij ons verzekerd van de beste huidverzorging, een vergaande services en de kennis van onze zeer ervaren huidexpert.

Je hebt bij ons de keuze uit 3 types gezichtsbehandelingen, namelijk "wellness", "therapeutische"  en "cosmedische behandelingen".

Wellnessbehandelingen

Ultieme ontspanning en maximaal resultaat!

Intensieve, luxe behandelingen met resultaat gerichte producten die zorgen voor een maximale huidverbetering met een ultiem gevoel van ontspanning.

In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress. Hierdoor vergeten we vaak te relaxen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. De wellness behandelingen bieden bijzondere momenten. Momenten die ontspannen en het beste geven voor de huid.

IMPRESSIONS          60 minuten

De ideale kennismakingsbehandeling!

Laat je meevoeren met het moois wat Cenzaa te bieden heeft! In deze behandeling krijg je een impressie van een deel van het Cenzaa concept. Je ondergaat bijzondere Cenzaa rituelen waarbij je wordt meegevoerd op een droom- en geurreis naar warme oorden. Op basis van een lifstyle Analyse wordt de behandeling speciaal op jouw huid en huidwensen afgestemd.

Geurreis/ massage nek en schouders/ oppervlakte reiniging/ huidanalyse/ dieptereiniging/ dieptereinigingsmasker/ (drukpunt)massage gezicht, hals en decolleté/ masker/ dagverzorging/ thuisadvies

€ 59,50

MOMENTS          90 minuten

Verras jezelf met een, op jouw huidconditie en huidwens afgestemde gezichtsbehandeling. Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet lang na van de huidverbeterende effecten.

€ 67,50

WEDA          105 minuten

Geniet van de betoverende massages en delicate geuren tijdens deze unieke gezichtsbehandeling. Met eeuwenoude Indiase beautyrituelen wordt de huid met zacht knisperende en geurende kruidenbundels behandeld wat zorgt voor een complete well-being.

€ 76,50

HYALURON VITALITY THERAPY           90 minuten

Prachtige resultaten….. een luxe en geavanceerde behandeling. Geniet van de Hyaluron behandelmethode met indrukwekkende effecten.

€ 95,50

FOR MEN          45, 60, 90 minuten

Een heerlijke ontspannen behandeling, speciaal afgestemd op de mannenhuid.

€ 50,00 / € 65,00 / € 95,00

Therapeutische behandelingen

Baanbrekende resultaten met bewezen effecten!

De toonaangevende Therapeutische behandelingen worden uitgevoerd door onze speciaal opgeleide Huidexpert en laten in een record tempo huidverbetering zien. Jouw huidwensen worden effectief behandeld met liftende bindweefselmassages, fruitzuren en innovatieve high-tech formules.

ENERGY BOOTCAMP          45 minuten

De intensieve work-out voor uw huid! Boek zichtbare resultaten met deze bindweefselkuur. Perfect voor feestelijke gelegenheden.

€ 50,00

BOTULINE SHOCK THERAPY          105 minuten

Deze luxery behandeling is uw nieuwe verleiding. De natuurlijke mini facelift! Een unieke en luxe behandeling.

€ 110,00

SAY GOODBYE TO WRINKLES/DERMA PEEL THERAPY          45 minuten

Een big happening of event? Boek dan deze krachtige therapeutische huidverjongende fruitzuur behandeling. Ook mooi als kuur in te zetten! Dit alles in combinatie met de Bindweefsel massages.

€ 50,00

BOTULINE LOOK “EYE” THERAPY           30 minuten

Zeg “ja” tegen een stralende oogopslag! Kies voor zelfvertrouwen en zorg voor een frissere blik en een jongere uitstraling.

€ 35,00

ADVANCED CONTOURING          45 minuten

Vertoont de huid rond de ogen, hals en decolleté de eerste lijntjes, rode plekjes of pigment stoornissen? Dan kunt u deze onderdelen als upgrade inzetten bij de Therapeutische behandeling of als kuurbehandeling voor een optimaal effect. Maak uw keuze voor strakke contouren.

€ 50,00

ACNE & CLEARIFY THERAPY          50, 90 minuten

Een vette huid, onzuiver en/of puistjes en ontstekingen? Is de huidflora verstoord, de huid verdikt en heeft de te behandelen huid een hoge talgproductie waardoor poriën verstoppen en ontstekingen kunnen ontstaan? Een doeltreffende behandeling die zich richt op huidproblemen zoals acne, puistjes en littekens! Deze therapie is een samenspel tussen onze expert en jou. Het behandelplan werkt volgens onze Inside & Outside filosofie en bevat een aantal stappen; voedseltips, een reinigende fase om de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen, acne behandeling en thuisverzorging. Indien u een aanvullende verzekering heeft kunt u in aanmerking komen voor een (gedeeltelijk) vergoeding van uw  zorgverzekeraar.

€ 55,00 / € 78,50 (incl. bindweefselmassage en fruitzuur)

WHITENING & BRIGHTNING THERAPY          45 minuten

Verbrandt de huid snel in de zon, wens je een egale stralende teint? Vertoont jouw huid fijne rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekjes, onzuiverheden, een doffe teint of ontsierende beschadigingen? Boek dan deze unieke maar intensieve behandeling voor een stralende en vlekkeloze huid!

€ 50,00

ROSACEA & COUPEROSE THERAPY          45, 60 minuten

Vertoont jouw huid blijvende roodheid, harde rode bultjes of ontsierende adertjes? Dit zijn typische symtomen van een rosacea en couperose huid. Beide zijn vervelende huidaandoeningen die een doeltreffende behandeling vereisen. Dan is dit de behandeling om roodheid en irritatie tegen te gaan en te verzachten.

€ 50,00 / € 65,00

Verwijderen huid oneffenheden          10, 30 minuten

(steelwratjes, couperose en/of pigmentvlekken)

Overpigmentatie; zoals pigmentvlekken of ouderdomsvlekken worden als het ware met de Apilus van de huid geschraapt. Er ontstaat een klein schaafwondje waar een korstje op komt, wat er na enkele dagen afvalt. Er ontstaat hier een lichtroze huid. En de huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur.

Bloedvatafwijkingen; zoals couperose (gesprongen rode adertjes), spider naevus, bloedblaasjes en acne rosacea kunnen d.m.v. het aanstippen met warmte gecoaguleerd (smelten van eiwitten) worden. Er ontstaat een korstje op het behandelde gebied wat er na enkele dagen afvalt, dan ontstaat een lichtroze huid. De huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur.

Wratten; zoals ouderdomswratten en steelwratten, worden losgemaakt van de huid. Er ontstaan een korstje op het behandelde gebied wat er na enkele dagen afvalt, dan ontstaat een lichtroze huid. De huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur.

€ 35,00 / € 70,00

 

Huidverbetering / Huidverjonging  door middel van High IPL          30 minuten

Met High Intense Pulsed Light kunnen de verschijnselen van huidveroudering worden tegengegaan. De huidstructuur verbetert waardoor de huid gezonder en frisser toont.

Over het gewenste gebied wordt een laagje gel gesmeerd. Vervolgens wordt de lamp op het huidoppervlak geplaatst en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste gebied behandeld. Het behandelde gebied kan er wat roze/rood uit gaan zien. De huid kleurt in ongeveer drie à vier dagen weer bij. De duur van de behandeling hangt af van de grootte van het te behandelen gebied. Tussen de behandelingen ligt een periode van ongeveer 2 weken.

Hoeveel behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat hangt af van de leeftijd en de verouderingsverschijnselen van de huid. Voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Omdat het verouderingsproces van de huid gewoon doorgaat, adviseren wij jou onderhoudsbehandelingen (iedere 3 maanden) om het resultaat te behouden.

€ 79,00

 

Huidverbetering bij Acne door middel van High IPL          30 minuten

Met High Intense Pulsed Light kan ook een onrustige acne huid behandeld worden. Door middel van het zichtbaar licht wordt de huidbacterie propionibacterium acnes vernietigd. Deze bacterie is verantwoordelijk voor het ontstaan van pukkels en puistjes.

Het gezicht wordt gereinigd en er wordt een laagje gel gesmeerd op het te behandelen gebied. De lamp wordt op het huidoppervlak geplaatst en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. De huid kan wat rood zijn na behandeling, maar dit trekt binnen enkele uren weg. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van ongeveer twee weken. Door de behandelingen zal de huid rustiger worden en er minder vurig uit zien. Normaliter zijn 8 tot 10 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Hoeveel behandelingen daadwerkelijk nodig zijn wordt bepaald door de ernst van de acne en de conditie van de huid. Om het resultaat optimaal te behouden adviseren wij iedere 1 tot 3 maanden een onderhoudsbehandeling (afhankelijk van de ernst van de acne).

€ 79,00

Overige behandelingen

Harsen bovenlip          15 minuten

€ 13,00

Harsen kin          15 minuten

€ 13,00

Harsen bakkebaarden          15 minuten

€ 13,00

Harsen gezicht          15 minuten

€ 21,00

Epileren          15 minuten

€ 13,00

Verven wenkbrauwen          15 minuten

€ 13,00

Verven wimpers          15 minuten

€ 13,00

ANBOS Specialisaties

Wij kunnen huidproblemen of huidklachten goed behandelen. Deze behandelingen vragen extra aandacht en expertise van degene die de behandeling uitvoert. Daarom zijn wij dan ook in het bezit van een diploma voor de hieronder genoemde specialistische behandelingen.

Deze specialistische behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Acne behandeling

Zie hierboven: ACNE & CLEARIFY THERAPY

Elektrisch ontharen

Meer informatie over elektrisch ontharen.

HIPL (permanente ontharing)

Meer informatie over hipl ontharen.

 

HUIDADVIES NODIG?

Op zoek naar het meest geschikte product voor jouw huidtype of -wens of -probleem? Maak dan snel vrijblijvend een afspraak. Er is voor iedereen een advies op maat te realiseren, dus ook zeker voor jou! Wij gaan graag voor je aan de slag om jouw huid te laten stralen.

 

ddfds