[smartslider3 slider=5]

Gezichtsbehandeling in Zwolle

Wilt u een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling in Zwolle ondergaan? Bij Schoonheidsinstituut Allure weet u zeker dat u aan het goede adres bent voor een huidverbeterende gezichtsbehandeling. Wij hebben veel ervaring op het gebied van gezichtsbehandelingen. Schoonheidsinstituut Allure is u graag van dienst bij bijvoorbeeld harsen, epileren, verven van uw wenkbrauwen en/of wimpers, visagie en overige behandelingen. Zo kunnen we u ook helpen bij een bindweefselmassage, acne behandeling en het verwijderen van bindweefselwratjes (steelwratjes) en couperose. Het is maar net wat u wilt en waar u behoefte aan heeft. Misschien wilt u gebruikmaken van een van onze gelaatsbehandelingen. Bij Schoonheidsinstituut Allure kunt u rekenen op onze vakkundige mensen, ervaring en diverse specialisaties zoals HIPL ontharing en een acne behandeling. Bovendien hebben we altijd een combinatie van professionaliteit en persoonlijkheid, zodat er een prettige sfeer is.

Uw wensen en behoeftes staan altijd centraal bij Schoonheidsinstituut Allure. Daar kunt u op rekenen!

Gezichtsbehandeling bij Schoonheidsinstituut Allure

Zoals toegelicht kunnen wij u van dienst zijn voor een heerlijke huidverbeterende gezichtsbehandeling in Zwolle. Wilt u een gelaatsbehandeling? Zo kunt u kiezen voor onze ‘essence’ behandeling. Dit is een 45 minuten durende behandeling, waarbij uw gelaat, nek en decolleté wordt gemasseerd door middel van een massage met Indiase invloeden. Een masker voedt uw huid met de juiste ingrediënten. Erg belangrijk! Wij weten goed hoe we u moeten helpen met de juiste gezichtsbehandeling eventueel aangevuld met een fruitzuurbehandeling of bindweefselmassage. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een gezichtsbehandeling van 70, 80 of 90 minuten.

Combineer de gezichtsbehandeling met een andere schoonheidsbehandeling

Over ons Schoonheidsinstituut

De eigenaren van Schoonheidsinstituut Allure zijn William en Saskia. Saskia is een allround schoonheidsspecialisatie, medisch pedicure, huidcoach en meer. Bovendien kan Saskia huid- en voetproblemen herkennen in een vroeg stadium. Daarnaast is William gespecialiseerd als sportmasseur. Hij heeft veel kennis omtrent spieren, huid en botten. Bij Schoonheidsinstituut Allure weet u altijd zeker dat u op de juiste wijze wordt geholpen en dat u altijd het gewenste resultaat krijgt.

Maak een afspraak voor een gezichtsbehandeling!

Wilt u bij ons komen voor een gezichtsbehandeling in Zwolle of voor iets anders? Wij helpen u graag verder! Neem gerust contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen plannen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken via 038 – 46 04 505. Daarnaast is het mogelijk ons contactformulier in te vullen. We zien u graag in onze schoonheidsinstituut!

Contact opnemen