Loading...
DS Turbo Plus afslanken 2018-02-20T13:52:30+00:00

DS Turbo Plus afslanken

DS Turbo (2 x 12 min) 10x325,00
DS Turbo (2 x 12 min)35,00

Revolutionaire afslankmethode

Eindelijk is het mogelijk om zonder veel moeite een ideaal figuur te krijgen. Wij werken volgens de S.A.R.F.I. methode met het DS TURBO-apparaat. Deze methode werkt zonder dieet, zonder vermoeidheid, zonder pillen en zonder oefeningen. Door rechtstreeks in te werken op de vetstofwisseling laat het rondingen, vetkussentjes en plaatselijke vetophopingen verdwijnen. Ook de vochthuishouding wordt sterk beïnvloed. Hierdoor wordt uw huid snel glad en strak.

Afbraak van de vetdeeltjes

De DS TURBO werkt op het principe van iontophorese: het splitsen van moleculen in ionen door middel van stromen. Hierdoor ontstaat een chemische reactie in het lichaam en worden met name de vetmoleculen kleiner gemaakt en snel en effectief afgevoerd. Deze techniek zorgt ervoor dat het lichaamsdeel gemodelleerd of geremodelleerd wordt. Door de prikkelende en pulserende werking van het apparaat wordt de huid strakker en gladder.

Afspraak maken

Een afspraak maken is eenvoudig. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Natuurlijk mag u ons ook bellen: 038 – 46 04 505

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mail

Gewenste behandeling

De behandeling

De behandeling bestaat uit 2 gedeeltes van 12 minuten: 1x TRANSTONUS en 1x DYNAFITNESS. Bij de Transtonus wordt de vethuishouding aangesproken: vetcellen worden kleiner en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Daarnaast wordt de stofwisseling sterk beïnvloed, omdat een verhoogde toevoer van zuurstof gebruikt wordt voor verbranding in de cel. De Dynafitness geeft een zachte en pulserende massage en een ontspannen gevoel aan de huid. In dit deel van de behandeling worden de losgemaakte vetdeeltjes afgevoerd. De huid wordt gladder, elastischer en de huidstructuur wordt beter.

Voor lichaam en gelaat

Naast de specifieke lichaamsbehandelingen kunnen wij u, met de VIBROFLASH, een speciale anti-rimpelbehandeling in het gezicht geven. Ook hiermee zijn de resultaten overweldigend.

De Vibroflash geeft een rechtstreekse prikkeling op de rimpels door haar licht pulserende massage. De cellen ontvangen een biochemische regeneratie, waardoor de collageen en elastische vezels geactiveerd worden. Omdat de huid dermate versterkt is, zijn rimpels minder diep en zichtbaar en duurt het langer voordat nieuwe rimpels ontstaan. Ook ideaal voor het verminderen van de onderkin en ter voorkoming van wallen onder de ogen en de bekende kraaienpootjes. Wij kunnen deze methode zeer goed toepassen in een klassieke gezichtsbehandeling. Ook kuurbehandelingen zijn mogelijk.

Direct resultaat vanaf de eerste behandeling!

Met de S.A.R.F.I. methode kunt u al vanaf de eerste behandeling resultaat zien en voelen. Men kan daarbij een verlies van huidomvang van ca 10 cm tussen maag en knieën verwachten. Een langdurig positief resultaat geeft de methode wanneer u een kuur volgt van 10 behandelingen. De regelmaat van behandeling is zeer belangrijk, bijvoorbeeld 2 à 3 keer per week, evenals veel water (2,5 liter per dag) drinken.

Prettig en snel afvallen in Zwolle

Het DS TURBO apparaat produceert zacht prikkelende impulsen, waardoor de behandeling uitermate prettig aanvoelt. Het apparaat werkt op een accu gedurende de behandeling. Er wordt geen directe elektriciteit toegepast.

Controle en maximaal effect

De behandeling vergt niet veel tijd: per keer slechts 40 minuten!
Aan het begin van de eerste behandeling wordt de maat genomen van het bepaalde lichaamsdeel dat behandeld gaat worden. Met zichtbare tekens wordt dit op het lichaamsdeel aangegeven. Na de behandeling wordt wederom -op dezelfde plaats – de maat genomen. U hoeft geen apart dieet te volgen tijdens de behandeling. Wel hebben bepaalde stoffen een negatieve invloed op de behandeling: regelmatig alcohol gebruik; roken; overmatige hoeveelheid koffie, bepaalde geneesmiddelen, ovulatie en menstruatie (tijdelijk).

Doeltreffend en betaalbaar

Het resultaat is niet alleen verlies van vet en vocht, maar ook wordt uw huid weer stevig, glad (cellulite wordt minder) en ziet er jonger uit. Inmiddels zijn velen overtuigd van het spectaculaire effect van de DS TURBO.

Een veelgehoorde opmerking: “Mijn benen en buik zijn weer strak en glad, zonder enige moeite en zeker niet duur.”

Neem contact op Bel voor een afspraak

Schoonheidsinstituut Allure