Loading...
Aqualyx 2017-10-17T09:38:58+00:00

Prijzen Aqualyx®

1 flacon 195,00
2 flacon (per flacon) 185,00
3 flacon (per flacon) 175,00
4 flacon (per flacon) 165,00
5 flacon (per flacon) 155,00
Deze behandeling wordt geadviseerd in kuurvorm van 2 tot 4 behandelingen Gemiddelde benodigdheden per behandeling (dit is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied):
Onderkin / kaaklijn (hamsterwangen) - 1 flacon - vanaf 195,00
Love handles - 1 tot 2 flacons - vanaf 195,00
Heupen - 1 tot 3 flacons - vanaf 195,00
Bilplooien - 1 tot 2 flacons - vanaf 195,00
Buik zone 2 tot 4 flacons - vanaf 370,00
Maag zone - 2 tot 4 flacons - vanaf 370,00
Binnenkant bovenbenen - 1 tot 2 flacons - vanaf 195,00
Binnenkant knieën - 1 tot 2 flacons - vanaf 195,00
Binnenkant hump - 1 flacon 195,00
Rijbroek - 4 flacons 660,00

Afspraak maken

Een afspraak maken is eenvoudig. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Natuurlijk mag u ons ook bellen: 038 – 46 04 505

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mail

Gewenste behandeling

Wat is Aqualyx®?

Aqualyx is een waterige geloplossing voor injectie in het onderhuidse vetweefsel, waarmee het mogelijk is het vetweefsel in een probleemzone te activeren en door middel van de normale stofwisselingsprocessen af te breken. Het bevat desoxycholzuur, een secundair galzout dat van nature in het lichaam voorkomt.

De actieve stof bindt zich aan de wand van de vetcel en zorgt ervoor dat de celwand instabiel wordt. Dit heeft tot gevolg dat de inhoud van de vetcel vrijkomt. De celoverblijfselen worden door het lichaam door middel van normale stofwisselingsprocessen verder afgebroken en verdwijnen. Het afgebroken vet komt op die plaatsen niet meer terug, en de omvangvermindering ter plaatse is meetbaar.

Aqualyx is enigszins vergelijkbaar met de enige jaren geleden toegepaste lipolyse behandeling, echter Aqualyx heeft veel minder en kortere bijwerkingen dan lipolyse.Sinds 2009 wordt Aqualyx wereldwijd veelvuldig toegepast. Op dit moment zijn er meer dan 2 miljoen behandelingen uitgevoerd.

Het aantal behandelingen dat nodig is voor een goed resultaat is afhankelijk van de hoeveelheid vet in de probleemzone en de reactie van het lichaam op de behandeling. Meestal zijn er 2 tot 4 behandelingen met een tussenpoos van minimaal 4 weken nodig. Een Aqualyx behandeling geeft geen gewichtsverlies, gezonde voeding en voldoende beweging tijdens en na de behandelingen zijn een voorwaarde voor het verkrijgen van een goed resultaat.
Aqualyx wordt gebruikt voor het afbreken van vet in lokale probleemzones. Overal waar deze probleemzones zich bevinden kan het middel gebruikt worden. De belangrijkste probleemzones/indicatiegebieden zijn:

  • Onderkin / kaaklijn (hamsterwangen)
  • Heupen
  • Bilplooien
  • Buikzone
  • Maagzone
  • Love handles
  • Binnenzijde bovenbenen
  • Binnenzijde knieën
  • Buffalo hump (vetdepot tussen de schouderbladen)
  • Rijbroek

aqualyx zwolle

Veiligheid

Aqualyx wordt al vanaf 2009 toegepast en beschikt over een CE keurmerk. Tot op heden zijn er geen bijwerkingen voorgekomen; allergie en ontsteking zijn niet onmogelijk, maar zijn in de praktijk niet opgetreden.

Voor de behandeling

Tijdens het intake gesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken. Dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Naar aanleiding daarvan wordt er uitgelegd wat de beste behandeling voor u is, en hoeveel behandelingen naar verwachting nodig zijn voor het beoogde resultaat.

Als u besluit tot de behandeling over te gaan, vult u een gezondheidsverklaring in om te zien of u geschikt bent voor de behandeling. Dit is vrijwel altijd het geval, behalve wanneer u zwanger bent, bepaalde medicijnen gebruikt of bepaalde aandoeningen in uw medische voorgeschiedenis heeft.

De behandeling

We beginnen met het aftekenen van de injectieplaatsen, welke bepaald worden op basis van de locatie en de grootte van het probleemgebied. Vervolgens worden de zogenaamde voor-foto’s gemaakt, die dienen als referentie voor de controle. Ook wordt in de meeste gevallen de omtrek van het te behandelen gebied opgemeten.

Met behulp van een uiterst dunne en flexibele naald wordt Aqualyx rechtstreeks in de probleemzone ingebracht (Intralipotherapie; dit is een minimaal invasieve behandeling met slechts 1 injectie per oppervlakte van 10 x 10 cm.). Het proces van vetafbraak wordt direct in gang gezet. Omdat er in vetweefsel geen zenuwen aanwezig zijn die pijn kunnen registreren en er aan Aqualyx een verdovingsmiddel wordt toegevoegd, is de behandeling nagenoeg pijnloos. Dit is één van de voordelen ten opzichte van de lipolyse behandeling, waarbij er veel injecties in het hele gebied noodzakelijk zijn.

Na de behandeling

De behandeling zelf wordt goed verdragen. Het kan echter voorkomen dat u gedurende enkele dagen na de behandeling een soort “spierpijngevoel“ ervaart in het behandelde gebied. Direct aansluitend aan de behandeling kan het gebied er enigszins rood uitzien en kan er een lichte zwelling ontstaan. Normaal gesproken verdwijnt dit binnen één tot twee dagen. Zoals bij iedere behandeling waarbij er met een naald door de huid geprikt wordt, kunnen er blauwe plekjes ontstaan; deze kunnen over het algemeen tot twee weken na de behandeling aanwezig zijn. Deze bijwerkingen van Aqualyx zijn veel geringer dan die van de vroegere lipolyse behandeling, waarbij de pijn heviger was en net als de roodheid en zwelling veel langer aanhield.

Er is een aantal richtlijnen waar u zich na de behandeling aan dient te houden. Het volledig overzicht hiervan ziet u onderaan deze pagina in het ”nabehandelprotocol”. Dit protocol krijgt u ook mee naar huis.

Resultaat van Aqualyx

In de loop van de behandelingen zult u het effect van Aqualyx gaan zien. Afhankelijk van de hoeveelheid vet in de probleemzone en de reactie van het lichaam op de behandeling kan dit tijdsbestek variëren. Het resultaat van Aqualyx is permanent. Omdat de uit de vetcellen vrijgekomen vetzuren extra energie leveren, is het van groot belang om tijdens en na de behandelingen een gezond eetpatroon te volgen. Het lichaam zou anders deze vrijgekomen vetzuren opnieuw, in elders overgebleven vetcellen kunnen opslaan. Dit houdt in dat er op andere plekken in het lichaam vetophopingen kunnen ontstaan.

Bij elke controle wordt bekeken of er nog een behandeling nodig is. Hierbij worden voor- en na-foto’s vergeleken en de gemeten omvang van de probleemzone geëvalueerd.

aqualyx zwolle - 2

Nabehandelprotocol

Aqualyx heeft als doel het verminderen van vet. De werkzame stoffen in het product worden door middel van een aantal injecties in het vet gebracht.

Het is belangrijk om te weten dat wanneer het vet wordt verminderd (door meerdere behandelingen) het op die plaats ook niet meer terug komt. Wanneer u weer meer gaat eten en aankomt zal het op een andere plaats zichtbaar worden. Vermijd dus alcohol, vet en suikers gedurende de behandel sessies. Omdat de uit de vetcellen vrijgekomen vetzuren extra energie leveren, is het verstandig een gezond eetpatroon te volgen. Het lichaam kan anders deze vrijgekomen vetzuren opnieuw opslaan in de elders overgebleven vetcellen.

Bij het injecteren van Aqualyx kunnen blauwe plekken ontstaan. Deze neveneffecten zijn doorgaans van voorbijgaande aard. U kunt hiervoor Arnica gebruiken. Wanneer u als klant het nodig vindt om na de behandeling thuis te koelen, dan mag dat. Het is echter niet noodzakelijk.

Iedere behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van een naald, brengt het risico op infecties met zich mee. Het is daarom belangrijk om binnen 24 uren na de behandeling het behandelde gebied te beschermen tegen vuil. U dient in deze periode geen crèmes aan te brengen, behoudens Arnica. Voordat u deze crème aanbrengt dient u uw handen grondig te wassen.

In een periode van 2 weken dient u het behandelde gebied niet bloot te stellen aan direct zonlicht, UV-licht (zonnebank) of infra-roodlicht (sauna). Indien u niet aan blootstelling van direct zonlicht ontkomt, dient u meerdere malen per dag een sunblock met tenminste SPF-30 aan te brengen.

Na de behandeling kan de huid gezwollen, rood en warm aanvoelen. Dit komt doordat de energie vrijkomt vanwege de vet afbraak. De huid reactie kan per zone en persoon verschillen. Een behandeling van bijvoorbeeld de onderkin zal meer opvallen qua zwelling dan een behandeling op de heupen. De buik is over het algemeen ook wat meer gezwollen dan andere zones. Dit kan tot 2 weken duren.

Wanneer u tijdens de behandeling geen blauwe plekjes krijgt, kan het wel zijn dat u deze de volgende dag wel ziet ontstaan. Deze reactie is volstrekt onschuldig en trekt vanzelf weg.

Na de behandeling ontstaat er een spierpijn gevoel in het behandelde gebied. Dit kunt u vergelijken met het gevoel dat wel eens ontstaat na het sporten. Dit gevoel is een teken van actieve vetafbraak en kan na een aantal weken nog aanwezig zijn. Zolang de afbraak nog plaats vindt kunt u dit in meer of mindere mate nog voelen. Ook kunnen er bultjes onder de huid voelbaar zijn; dit zijn samengeklonterde vetcellen die weggaan door masseren.

Na enkele dagen mag u beginnen met (stevig) masseren. Massage bevordert de circulatie en het afvoeren van afvalstoffen. Bij Schoonheidsinstituut Allure kunt u bindweefselmassage (handmatig of mechanisch) door een deskundige laten uitvoeren. Na elke Aqualyx behandeling wordt dit aangeraden.

Afvalstoffen plast u uit. ‘s Morgens kan de urine wat sterker ruiken en donkerder zijn van kleur. Het is belangrijk om extra water te drinken; uw lichaam wordt zo sneller schoon van binnen.

Het behandelde gebied kan na een periode van 4 weken opnieuw behandeld worden. Nieuwe gebieden kunnen al na 2 week worden behandeld.

Neem contact op Bel voor een afspraak

Schoonheidsinstituut Allure