shutterstock_607669817

BOTOX

BOTOX prijzen

1 zone125,00
2 zones250,00
3 zones375,00
Dry ( Tegen overmatige transpiratie bijv. oksels )499,00

Rondom de ogen

Kraaienpootjes

Lachen is gezond en vaak vinden we lachrimpels, ook wel kraaienpootjes genoemd, minder storend dan bv. voorhoofdrimpels.

Deze lijnen rond de ogen ontstaan door het herhaaldelijk samentrekken van de spieren rondom je ogen, bv. als je lacht of als je knijpt tegen fel licht. Naarmate we ouder worden, nemen deze lijnen toe, dit doordat de oogkas wijder wordt en onze huid minder elastisch. Dit proces is progressief en daardoor bereiken sommige mensen toch het punt dat ze de lijnen storend gaan vinden. Op dat moment zou je kunnen overwegen om deze te laten behandelen met een Botox- en/of fillerbehandeling.

Met een eenvoudige Botox behandeling van 10 minuten, verminder je de kracht van de spier rondom het oog. De lachrimpels zullen daarmee niet volledig verdwijnen, wél zullen de lijnen verzacht worden.

Tevens kunnen we met een filler het volumeverlies rondom het oog aanvullen. Deze behandeling kost wat meer tijd en heeft wat meer haken en ogen.

Bunny lines

Heb jij ze ook, die rimpeltjes aan de zijkant van jouw neus? Bunny lines worden ze genoemd. Klinkt heel lief, maar ze kunnen ook als erg storend ervaren worden. Ze ontstaan zoals iedere rimpel: door het veel aan- en ontspannen van een bepaalde spier, in dit geval de neusspier. Het is onmogelijk om deze spier niet aan te spannen, want we lachen, trekken onze neus op of knijpen in de zon.

Een Botox behandeling biedt de remedie en is vrijwel pijnloos. Dankzij de spierontspannende werking van deze injectable, vervagen de lijntjes. In ca. 5 minuten zetten we een paar prikjes en is de Botox behandeling klaar. Na uiterlijk 2 weken ben je in ieder geval voor de komende vier tot zes maanden verlost van deze bunny lines. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

 

 

Rondom het voorhoofd

Fronsrimpel

Zonder dat je het in de gaten hebt, trek je soms een diepe frons tussen jouw wenkbrauwen.  Als je dat vaak doet kan er een vervelende "staande" rimpel ontstaan. Hierdoor kun je er boos of peinzend uitzien, terwijl dit niet het geval is. Ook kan het veelvuldig aanspannen van de frons een trigger zijn voor het ontstaan van hoofdpijn en migraine.

Met een relatief eenvoudige Botox behandeling kan hierin een groot verschil worden gemaakt. Een open en frisse blik is het resultaat. De wenkbrauwen komen iets omhoog (wenkbrauwlift), waardoor de bovenoogleden wat minder zwaar worden en doordat de huid ontspant vervagen de lijnen van de frons. Mochten er, nadat de Botox zijn werk heeft gedaan, toch nog zichtbare lijnen zijn, dan kunnen deze in overleg worden opgevuld met een filler.

Tijdens het intakegesprek van ca. 20 minuten bespreken we jouw wensen en nemen we de mogelijkheden door. De behandeling zelf duurt ca. 10 minuten.

Voorhoofdrimpel

We praten met onze stem, lijf én gezicht. Als we onze wenkbrauwen bewegen, lachen of verrast kijken, zien we rimpels ontstaan in het voorhoofd. Naarmate je dit vaker herhaalt en jouw huid ouder wordt (minder collageen en elastine) worden de rimpels steeds dieper en blijven ze bij ontspanning ook aanwezig.

Met een relatief eenvoudige injectable behandeling met Botox kun je deze voorhoofdrimpels voorkomen, verminderen en weghalen. Jouw huid is na een dergelijke behandeling zichtbaar gladder en egaler en daarmee oog je  jonger en meer ontspannen. Mocht na de Botox behandeling blijken dat de lijnen nog steeds goed zichtbaar zijn, dan kunnen we deze eventueel met een filler opvullen. De behandeling duurt ca. 10 minuten.

Migraine

Veel mensen kennen het gebruik van Botox voor het tegengaan van rimpels. Minder mensen weten dat deze injectable ook zeer effectief ingezet wordt bij het bestrijden van hoofdpijn en migraine. In veel gevallen namelijk wordt hoofdpijn veroorzaakt door spierspanning. Omdat de spieren zich door deze behandeling ontspannen, neemt dat de trigger weg voor het ontstaan van hoofdpijn of migraine. Veel mensen beschrijven een afname van de frequentie van hoofdpijn of migraine, maar ook de hevigheid van de pijn kan afnemen.

Er zijn verschillende soorten hoofdpijn en migraine.  Botox is niet bij iedereen effectief, maar gezien de vele positieve resultaten, is het aan te raden om te proberen of het een positief effect heeft op jouw specifieke klacht.

Een Botox behandeling tegen migraine is een relatief eenvoudige ingreep en is snel en vrijwel pijnloos. De behandeling duurt ca. 10 minuten en de stof werkt na 4-14 dagen. Na 3 tot 6 maanden moet de behandeling worden herhaald om het gewenste resultaat te behouden.

VRIJBLIJVEND EN KOSTELOOS INTAKEGESPREK

Drs. Martine Korevaar biedt je een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek aan. Er wordt dan gecontroleerd of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en je krijgt een persoonlijk, geheel op jouw situatie toegesneden advies.

 

ddfds