shutterstock_607669817

Botox

Botox

1 zone Botox125,00
2 zones Botox250,00
3 zones Botox375,00
Botox Dry ( Tegen overmatige transpiratie bijv. oksels )499,00

Alleen het beste is goed genoeg. Cosmetisch arts  Martine Korevaar werkt uitsluitend met het beste van het beste. Daarom heeft zij ervoor gekozen om te werken met Bocouture.

Rondom de ogen

Kraaienpootjes

Lachen is gezond en vaak vinden we lachrimpels, ook wel kraaienpootjes genoemd, minder storend dan bv. voorhoofdrimpels.

Deze lijnen rond de ogen ontstaan door het herhaaldelijk samentrekken van de spieren rondom je ogen, bv. als je lacht of als je knijpt tegen fel licht. Naarmate we ouder worden, nemen deze lijnen toe, dit doordat de oogkas wijder wordt en onze huid minder elastisch. Dit proces is progressief en daardoor bereiken sommige mensen toch het punt dat ze de lijnen storend gaan vinden. Op dat moment zou u kunnen overwegen om deze te laten behandelen met een botox en/of fillerbehandeling.

Met een eenvoudige Botox behandeling van 10 minuten, vermindert u de kracht van de spier rondom het oog. De lachrimpels zullen daarmee niet volledig verdwijnen, wél zullen de lijnen verzacht worden.

Tevens kunnen we met een filler het volumeverlies rondom het oog aanvullen. Deze behandeling kost wat meer tijd en heeft wat meer haken en ogen.

Bunny lines

Heeft u ze ook, die rimpeltjes aan de zijkant van uw neus? Bunny lines worden ze genoemd. Klinkt heel lief, maar ze kunnen ook als erg storend ervaren worden. Ze ontstaan zoals iedere rimpel: door het veel aan- en ontspannen van een bepaalde spier, in dit geval de neusspier. Het is onmogelijk om deze spier niet aan te spannen, want we lachen, trekken onze neus op of knijpen in de zon.

Een Botox behandeling biedt de remedie en is vrijwel pijnloos. Dankzij de spierontspannende werking van deze injectable, vervagen de lijntjes. In ca. 5 minuten zetten we een paar prikjes en is de botox behandeling klaar. Na uiterlijk 2 weken bent u in ieder geval voor de komende vier tot zes maanden verlost van deze bunny lines. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

De Cosmetisch Arts, Drs. Martine Korevaar, komt eens in de vijf weken bij ons. Zij is aanwezig op:

  • 26 oktober 2019
  • 23 november 2019

Mocht u een afspraak met haar willen maken, neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of plan online een afspraak in.

Vrijblijvend en kosteloos intakegesprek

Drs. Martine Korevaar biedt u – voorafgaand aan de behandeling van uw keuze – vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek aan. Er wordt dan gecontroleerd of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies.

Rondom het voorhoofd

Fronsrimpel

Zonder dat u het in de gaten hebt, trekt u soms een diepe frons tussen uw wenkbrauwen.  Als u dat vaak doet kan er een vervelende "staande" rimpel ontstaan. Hierdoor kunt u er boos of peinzend uitzien, terwijl dit niet het geval is. Ook kan het veelvuldig aanspannen van de frons een trigger zijn voor het ontstaan van hoofdpijn en migraine.

Met een relatief eenvoudige Botox behandeling kan hierin een groot verschil worden gemaakt. Een open en frisse blik is het resultaat. De wenkbrauwen komen iets omhoog (wenkbrauwlift), waardoor de bovenoogleden wat minder zwaar worden en doordat de huid ontspant vervagen de lijnen van de frons. Mochten er, nadat de Botox zijn werk heeft gedaan, toch nog zichtbare lijnen zijn, dan kunnen deze in overleg worden opgevuld met een filler.

Tijdens het intakegesprek van ca. 20 minuten bespreken we uw wensen en nemen we de mogelijkheden door. De behandeling zelf duurt ca. 10 minuten.

Voorhoofdrimpel

We praten met onze stem, lijf én gezicht. Als we onze wenkbrauwen bewegen, lachen of verrast kijken, zien we rimpels ontstaan in het voorhoofd. Naarmate u dit vaker herhaalt en uw huid ouder wordt -minder collageen en elastine- worden de rimpels steeds dieper en blijven ze bij ontspanning ook aanwezig.

Met een relatief eenvoudige injectable behandeling met Botox kunt u deze voorhoofdrimpels voorkomen, verminderen en weghalen. Uw huid is na een dergelijke behandeling zichtbaar gladder en egaler en daarmee oogt u jonger en meer ontspannen. Mocht na de Botox behandeling blijken dat de lijnen nog steeds goed zichtbaar zijn, dan kunnen we deze eventueel met een filler opvullen. De behandeling duurt ca. 10 minuten.

Migraine

Veel mensen kennen het gebruik van Botox voor het tegengaan van rimpels. Echter minder mensen weten dat deze injectable ook zeer effectief ingezet wordt bij het bestrijden van hoofdpijn en migraine. In veel gevallen namelijk wordt hoofdpijn veroorzaakt door spierspanning. Omdat je met Botox de spieren ontspant, neemt je de trigger weg voor het ontstaan van hoofdpijn of migraine. Veel mensen beschrijven een afname van de frequentie van hoofdpijn of migraine, maar ook de hevigheid van de pijn kan afnemen.

Er zijn verschillende soorten hoofdpijn en migraine. Botox is niet bij een ieder effectief. Gezien echter de vele positieve resultaten is het aan te raden om te proberen of het een positief effect heeft op uw specifieke klacht.

Een migraine-botoxbehandeling is een relatief eenvoudige ingreep en is snel en vrijwel pijnloos. De behandeling duurt ca. 10 minuten en de stof werk na 4-14 dagen. Na 3 tot 6 maanden moet de behandeling worden herhaald om het gewenste resultaat te behouden.

HUIDADVIES NODIG?

Op zoek naar het meest geschikte product voor uw huidtype of -wens of -probleem? Maak dan snel vrijblijvend een afspraak. Er is voor iedereen een advies op maat te realiseren, dus ook zeker voor u! Wij gaan graag voor u aan de slag om uw huid te laten stralen.