Loading...
Specialisaties 2017-10-17T10:17:53+00:00

Specialisaties

ANBOS Specialisaties

Wij kunnen huidproblemen of huidklachten goed behandelen. Deze behandelingen vragen extra aandacht en expertise van degene die de behandeling uitvoert. Daarom zijn wij dan ook in het bezit van een diploma voor de hieronder genoemde specialistische behandelingen.

Deze specialistische behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Acne behandeling

Bijna iedereen krijgt op een bepaald moment last van acne. Het is niet raadzaam om, wanneer dit huidprobleem zich voordoet, zelf te blijven experimenteren, omdat acne zich kan manifesteren als een ernstig huidprobleem. Het is daarom heel belangrijk om in een vroeg stadium een schoonheidsspecialist die gespecialiseerd is in acne te raadplegen.

Acne is een chronisch ontstekingsproces van het haarzakje-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door o.a. hormonale factoren, bacteriën, verhoogde talgproductie of een stoornis in het verhoorningsproces en afsluiting van het talgklierkanaal. Meestal vind je acne in het gelaat, de hals en nek, de borst en de rug.

Wij kunnen, als schoonheidsspecialisten aangesloten bij ANBOS, acne doeltreffend behandelen. Aangezien de cliënt vaak ook zelf veel kan doen geven wij advies mee voor thuis. Wij hebben zowel ervaring in lichte als ernstige acne. Tevens werken wij nauw samen met huisartsen en dermatologen en worden patiënten via hen of via de ziektekostenverzekering naar ons doorverwezen.

Afspraak maken

Een afspraak maken is eenvoudig. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Natuurlijk mag u ons ook bellen: 038 – 46 04 505

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mail

Gewenste behandeling

Electrisch ontharen

Overbeharing is een veel voorkomend verschijnsel waaraan gelukkig een en ander gedaan kan worden. Overbeharing kan op verschillende plaatsen van het lichaam voorkomen bv. in het gelaat, op de armen, benen, rug en de bikinilijn. De oorzaken van overbeharing kunnen zijn:

  • erfelijke bepaling
  • storingen in het hormonale systeem
  • zwangerschap
  • overgang
  • bepaalde ziektebeelden en medicijngebruik

Wij kunnen, als schoonheidsspecialisten aangesloten bij ANBOS, u van dienst zijn bij het verwijderen van overtollige haargroei door middel van elektrisch ontharen.

Electrisch ontharen valt uiteen in twee methoden: Blend en Diathermie.
Wij beheersen over beide methoden en kunnen u adviseren welke methode voor u het meest effectief is. Veelal zijn meerdere behandelingen nodig om de overbeharing te verhelpen, maar uiteindelijk komt u voorgoed van uw overbeharing af.

HIPL (permanente ontharing)

Meer informatie over permanent ontharen.

Huidoneffenheden

Overpigmentatie; zoals pigmentvlekken of ouderdomsvlekken worden als het ware met de Apilus van de huid geschraapt. Er ontstaat een klein schaafwondje waar een korstje op komt, wat er na enkele dagen afvalt. Er ontstaat hier een lichtroze huid. En de huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur.

Bloedvatafwijkingen; zoals couperose (gesprongen rode adertjes), spider naevus, bloedblaasjes en acne rosacea kunnen d.m.v. het aanstippen met warmte gecoaguleerd (smelten van eiwitten) worden. Er ontstaat een korstje op het behandelde gebied wat er na enkele dagen afvalt, dan ontstaat een lichtroze huid. De huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur.

Wratten; zoals ouderdomswratten en steelwratten, worden losgemaakt van de huid. Er ontstaan een korstje op het behandelde gebied wat er na enkele dagen afvalt, dan ontstaat een lichtroze huid. De huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur.

Neem contact op Bel voor een afspraak

Schoonheidsinstituut Allure