shutterstock_1061178899

Aanbieding van de maand

Tot 1 maart 2019 verlenen we korting op de volgende massages:

Lomi Lomi massage (60 min)

De Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen.

Lomi Lomi massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd.

Ayurvedische massage (60 min)

Ayurvedische massage is een zachte energetische massage, die zich kenmerkt door het gebruik van verschillende soorten olie. In deze massage worden massagetechnieken gecombineerd met het stimuleren van de Marma punten.

Balinese massage (60 min)

Tijdens deze massage worden afvalstoffen uit de spieren verwijderd waardoor men zich weer fit voelt. Door acupressuur en het opheffen van blokkades in de energiebanen wordt de balans tussen lichaam en geest, tussen yin en yang hersteld. De Balinese massage is een ervaring die u niet mag missen.

Aroma voor massage : Kokos (is goed tegen gewrichtsklachten)

Voor al deze massages geldt tot 1 maart 2019:

Van € 65,00 voor € 40,00

Let op: deze massages zijn alleen in de avonduren en in het weekend te boeken en worden verzorgd door onze sport- en wellnessmasseur.